3 trucuri utile pe care le poti folosi impotriva gandacilor de bucatarie

Echipei de la PestRepeller.ro i se intampla in mod frevent sa primeasca intrebari de genul cum scapi de gandacii de bucatarie iar adesea recomanda solutii eficiente ce pot fi folosite impotriva gandacilor de bucatarie.

In 99% dintre cazuri, clientii sunt foarte multumiti de recomandarile primite si afirma ca au reusit sa scape permanent de gandacii de bucatarie. Drept urmare, am decis sa le cerem si noi cateva recomandari pe care sa le includem in acest articol.

Drept urmare, in randurile urmatoare iti vom recomanda 3 trucuri utile pe care le poti folosi impotriva gandacilor de bucatarie, astfel incat sa scapi de ei o data pentru totdeauna!

Un mic dispozitiv cu ultrasunete te va scapa in mod sigur de gandaci

Unul dintre trucurile cu o rata de succes foarte buna impotriva gandacilor presupune utilizarea unui dispozitiv cu ultrasunete anti gandaci.

Este de asemenea o metoda preferata de foarte multi clienti, iar asta deoarece este foarte comoda si foarte la indemana. Tot ce trebuie sa faci este sa iti achizitionezi un astfel de dispozitiv, iar mai apoi sa ii asiguri alimentarea. El se va ocupa de restul, iar in scurt timp vei vedea cum toti gandacii au disparut.

Cum reusesc ultrasunetele sa te scape de gandaci?

Acest truc anti gandaci de bucatarie este foarte apreciat si datorita tehnologiei smart pe care o foloseste pentru a te scapa de daunatori.

Desi au dimensiuni reduse, fiind usor de mascat, astfel incat sa nu iti afecteze estetica unei camere, dispozitivele anti gandaci de bucatarie au in dotare difuzoare cu ajutorul carora sunt difuzate ultrasunete la diferite frecvente. Acestea nu pot fi percepute de urechea umana, insa cu toate acestea reusesc sa alunge gandacii in timp util.

Dupa doar cateva saptamani de la inceperea emiterii ultrasunetelor, gandacii de bucatarie vor disparea pentru totdeauna!

Insecticidul ucide gandacii simplu si rapid

Un alt truc foarte eficient pe care il poti folosi impotriva gandacilor este utilizarea insecticidului. Eficienta sa este de asemenea foarte ridicata.

Trebuie doar sa pui o cantitate mica de insecticid in locurile frecventate de gandaci, iar mai apoi acestia vor muri dupa ce il vor consuma. Eficienta este una ridicata deoarece in urma canibalismului practicat intre gandaci, dupa ce un exemplar moare, gandacii vor fi ucisi in serie.

De pe PestRepeller poti achizitiona unul dintre cele mai bune geluri insecticide ansti-gandaci, anume MaxForce IC, la un pret foarte bun.

Incearca diferite produse pe care le ai in bucatarie

De foarte multe ori, atunci cand dorim sa scapam de anumiti daunatori, putem folosi diferite produse pe care le gasim si in casa.

Produse precum uleiul de lavanda, otetul alb, bicarbonatul, zaharul sau frunzele de dafin pot fi la randul lor folosite impotriva gandacilor iar eficienta lor se va dovedi a fi desigur destul de satisfacatoare.

Incearca si tu trucurile pe care ti le-am recomandat in acest articol si cu siguranta vei castiga cu usurinta lupta pe care o porti impotriva gandacilor. Vei obtine astfel o bucatarie curata, fara gandaci de bucatarie, si un mediu mult mai sanatos, fara daunatori.

Leave a Reply