4 motive pentru a purta rochii elegante

Eleganta, stil si rafinament. Sunt doar 3 cuvinte pentru a descrie seara perfecta. În prezent, tot mai putine doamne sau domnisoare îsi etaleaza feminitatea în adevaratul sens al cuvântului. Este stiut faptul ca rareori o tinuta eleganta face parte într-un stil de zi cu zi, fiind o optiune doar la evenimentele de ocazie.

Multe dintre aceste femei, decid sa nu mai acorde o importanta prioritara vestimentatiei asa cum se facea odata. Este de preferat stilul casual în defavoarea celui elegant, sa fie cât mai rapid de obtinut, lejer si confortabil, fara prea mult timp pierdut pe aranjare, toate acestea ducând la eclipsarea frumusetii feminine.

Va prezentam 5 motive privind purtarea rochiei elegante:

1. Amplicarea frumusetii

Fie ca iesi în club cu prietenii, la o întâlnire romantica într-un restaurant sau la o cafenea, este important sa-ti arati frumusetea. Frumusetea nu înseamna doar un make-up bine facut. Frumoasa nu esti doar daca îti aplici un strat de fond de ten si umbli într-un tricou îsotind de niste jeansi si completând cu o pereche tenisi.

Ca totul sa fie complet, pe lânga make-up este necesar sa ai o rochie care sa te scoata din tipar indiferent ca e lunga sau scurta. Însotita de o coafura bine definita în conformitate cu rochia aleasa si o pereche de pantofi asortati. Toate aceste lucruri, îti aduc o frumusetea la un cu totul alt nivel, din toate punctele de vedere.

2. Iesi în evidenta

În zilele de azi, suntem deja obisnuiti cu tinutele casual. Oamenii vad ceva iesit din comun când o persoana opteaza la modul elegant, iar dintr-o multime de fete, vei putea foarte usor sa te diferentiezi atunci cand porti rochii elegante sa-ti surclezi detasat celelalte “adversare”.

3. Atragi priviri

Toate fetele doresc atentie. Iar pentru a capta atentia, trebuie sa ai un aer ceva mai diferit. Acest lucru poate fi posibil doar atunci când te aranjezi în totalitate. Cu o rochie eleganta, nu mai nevoie de cuvinte pentru a înmuia inima barbatilor.

4. Ai personalitate

Atunci când optezi pentru un stil elegant, esti o persoana rafinata si vei oferi eleganta prin diferite moduri. Stilul vestimentar rafinat poate fi pentru unele femei o pasiune provocatoare punându-si la bataie în permanenta creativitatea.

Acestea castiga un diferit mod de a fi vazute, par mult mai serioase, aerul pe care îl respira devine însusi elegant, sunt sigure pe ele, sunt galante prin vorbe, prin mers, prin gestica si mimica, nu se multumesc cu putin, au mereu preferinte de calitate, nu sunt usor de cucerit si stiu ce vor de la ele si de la viata.

Leave a Reply