5 cele mai întalnite greseli la mutari si cum sa le eviti

E ziua mutarii! Felicitari! Acum, înainte ca lucrurile sa fie complet nebunesti, cititi aceste 5 greseli comune ale zilei mutarii puse la dispozitie de CCN Montagen, astfel încat sa le puteti evita.

Ambalarea, costurile, un nou loc de munca, o noua scoala – acestea sunt doar cateva dintre gandurile care va tin mintea ocupata cand va uitati la o asemenea zi. Dupa cum începe numaratoarea inversa în ziua cea mare, luati în considerare aceste cinci greseli comune pentru a le evita.

1. Sunteti nepregatiti

Viata nu este niciodata simpla. Putem face liste si programe pana cand vom deveni albastri, dar nu totul merge întotdeauna conform planului. Cand sunteti toti prinsi în tot ceea ce are de a face cu mutarea, este usor sa uitati de cele mai obisnuite si incontrolabile conditii de viata.

Vreme – Nu lasati-o pe Mama Natura sa va ajute pe cei mai buni din ziua voastra. Luati în considerare perioada de timp în care va deplasati si planificati posibilitatile extreme de vreme.

Drumuri – Nu uitati sa explicati diferitele conditii de conducere si de drum pe care le puteti întalni în ziua mutarii.
Trafic – daca sunteti programat sa va mutati într-o zi saptamanala, faceti cont de traficul de ore de varf.

Mai bine, planificati sa va deplasati în dupa-amiaza timpurie, cand majoritatea oamenilor vor fi fie la scoala, fie la serviciu.
Traseul de rulare – Luati în considerare posibilitatea de bucle de constructie necunoscute si ocoluri si planificati un traseu alternativ doar în cazul în care aveti nevoie de el.

2. Uitarea altora

Daca nu locuiti singur fara un animal de companie si fara plante, este posibil sa nu fiti singuri în aceasta mutare. Asigurati-va ca luati în considerare celelalte creaturi vii care vor lua parte împreuna cu dumneavoastra la acea zi.
Copii – Daca aveti copii, asigurati-va ca stiti ce fac în ziua în mutarii. Oferiti-le activitate copiilor astfel încat sa fie ocupati.

Animale de companie – Asigurati-va ca va planificati modul în care va veti transporta animalele de companie. Nu uita de confortul lor; ei vor avea nevoie de lazi, de alimente sau de apa.

Plante – Plantele sunt si ele în viata! Asigurati-va ca plantele dumneavoastra au conditii optime si pot supravietui unei deplasari. Regiunile pot avea anumite reguli privind mutarea diferitelor plante, deci verificati reglementarile provinciale si de stat ale noului cartier.

3. Sub-organizare

S-ar putea sa te gandesti ca esti organizat, dar pentru a fi la fel de pregatit cum poti fi în ziua mutarii, planifica sa o exagerezi pe frontul organizator. Protejati-va si periati toate obiectele de valoare.

4. Nerespectarea cercetarii companiei de mutari

Închirierea unei companii de mutare reprezinta o modalitate excelenta de a obtine ajutor în timpul deplasarii. Dar este vital sa faci o diligenta si sa va asigurati ca mutarile dumneavoastra sunt de încredere si ofera caracteristici utile. Firma va va oferi o estimare gratuita în domiciliu înainte de a va deplasa. Nu ar trebui sa existe taxe sau costuri surpriza în ziua cea mare.

5. Neglijarea unei noi case

Asigurati-va ca noua voastra locuinta este pregatita pentru sosirea dumneavoastra. Nu uitati sa transferati utilitatile – nu doriti sa terminati fara electricitate, caldura, aer conditionat, apa sau gaz. Dezastru!

Pregatiti un loc pentru pantofi murdari (mai ales daca ploua) si alte unelte în aer liber. Nu exista nici o îndoiala ca necesita multa munca, dar cu îngrijire si pregatire suplimentara, ziua dumneavoastrade mutare poate fi de succes si confortabila ca orice alta zi.

Leave a Reply