7 lucruri de stiut despre anvelope

La https://www.anvelope-astral.ro vedem adesea clienti care sunt putin confuzi atunci cand trebuie sa-si cumpere anvelope orice fel. Exista atat de multe tipuri de pneuri pentru diferite masini si stiluri de conducere, toate la preturi variate. Iata cateva lucruri pe care orice sofer ar trebui sa le cunoasca atunci cand vine vorba despre anvelope:

1. Anvelopele sunt construite din interior spre exterior, incepand de la garnitura interioara. Exista 20 pana la 25 de componente in fiecare anvelopa. Curelele din material sunt infasurate in jurul captuselii interioare, cu alte curele de otel si alte materiale stratificate intre suprafata benzii de rulare si captuseala interioara. Aceste straturi asigura rezistenta, minimizarea zgomotului si confort sporit in timpul mersului.

2. Noile anvelope mai compacte (tip low-profile) sunt populare in randul multor soferi, mai ales din considerente esetetice. Este important sa stiti ca anvelopele acestea se pot descurca mai bine si ofera o mai buna reactie la directie, performanta in viraje etc. Sunt mai calitative comparativ cu anvelopele traditionale cu pereti laterali mai inalti si mai moi.

3. In afara de buget, luati in considerare stilul si asteptarile dumneavoastra in ceea ce priveste sofatul. Preferati anvelope silentioase si fara probleme? Cautati o performanta mai buna? – Atunci uitati-va dupa anvelope de vara, dar luati in considerare ca acestea se vor uza mai repede decat cele iarna.

4. Retineti ca masina dumneavoastra a iesit din fbrica cu o anumita dimensiune a rotii si a anvelopelor, iar manevrabilitatea, raspunsul directiei, performanta de franare si calitatea calatoriei au fost gandite pentru acea dimensiune specifica. Modicarea oricarui element din aceasta ecuatie ar trebuie facuta cu multa atentie. In majoritatea cazurilor, emai bine sa ramaneti la recomandarile producatorului in ceea ce priveste marimea anvelopelor si a rotilor.

5. Preturile la combustibil pot fluctua, dar probabil nu vor fi mai mici. Anvelopele reprezinta o parte importanta atunci cand vorbim despre economia de combustibil, iar unii experti in domeniu sustin ca soferii pot observa o diferenta de 15- 10% in ceea ce priveste economia de combustibil, in functie de anvelopele pentru care opteaza. Anvelopele rezistente continua sa evolueze si sa se imbunatateasca.

6. Daca sunteti sofer pe un caminon de gabarit mai mic, fiti atent la modul in care il veti folosi. Evaluarea incarcaturii este importanta daca preconizati ca veti transporta cantitati grele sau pentru remorcare. Luati in considerare de asemenea, daca veti circula si in afara trotuarului, pe drumuri mai anevoioase. Multe anvelope pentru toate tipurile de teren sunt bune pentru utilizarea in afara drumurilor asfaltate, oferind in acelasi timp o plimbare civilizata.

7. Cand alegeti anvelopele ganditi-va ca veti primi exact ceea ce platiti. Nu va inselam, exista o multime de anvelope de calitate foarte buna la preturi mici, dar de obicei nu exista anvelope care sa aiba un pret atat de mic incat sa fie imposibil de crezut. Inainte de a lua decizia, uitati-va dupa recenzii si evaluari ale clientilor sau consultati-va cu operatorul magazinului de anvelope. Consilierii nostri de vanzari va stau la dispozitie pentru a va raspunde zambitori la orice intrebare si nelamurire.

Speram ca toate cele mentionate mai sus sa va ajute in procesul de cumparare a anvelopelor. Daca a venit momentul sa va schimbati anvelopele va asteptam pe https://www.anvelope-astral.ro/

Leave a Reply