90% dintre reparatiile laptop realizate in aceasi zi

Mobilitatea si viteza sunt trasaturile specifice ale societatii din ziua de azi. Timpul din ce in ce mai limitat a determinat tot mai multe persoane sa se eficientizeze din punct de vedere temporal si sa adopte piese de tehnologie care sa le permita sa lucreze, sa invete, dar sa se si distreze in plina miscare. In acest sens, telefoanele mobile, dar mai ales laptopurile au devenit instrumentele preferate, fiind device-ul perfect atat pentru proiectele zilnice, cat si pentru divertisment.

Cu toate acestea, la fel ca si alte dispozitive electronice, incep dupa o anumita perioada sa aiba componente care nu mai functioneaza sau nu mai permit sistemului sa se miste la fel ca in prima zi. Pentru a remedia aceasta problema este indicat sa apelati la un service specializat in reparatii laptop precum OnLaptop pentru a va readuce device-ul la performantele de dinainte.

In peste 90% din cazuri, OnLaptop repara laptopurile in aceasi zi

OnLaptop, unul dintre cei mai mari si importanti depanatori de laptopuri din tara, doreste ca fiecare client sa beneficieze de calitate si profesionalism, indiferent de problema.

Acestia au o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, reusind incredibila performanta de a repara peste 10 000 de laptopuri si a le reda clientilor posibilitatea de a se bucura in continuare de device-ul personal. Printre cele mai comune componente ce pot fi schimbate in aceasi zi de catre tehnicienii OnLaptop sunt urmatoarele:

·         Display

Display-ul este una dintre cele mai esentiale si delicate piese dintr-un laptop. Acesta necesita atentie sporita din partea dumneavoastra, deoarece o lovitura usoara il poate incapacita si va poate intrerupe task-urile zilnice. Indiferent care este problema, un display care nu functioneaza trebuie schimbat in cel mai scurt timp.

OnLaptop este pregatit sa va ajute sa va recuperati device-ul, pe site-ul lor putand gasi display laptop TRANSFORMER BOOK, dar si multe alte modele care sa se potriveasca perfect cu dispozitivul dumneavoastra, acesta fiind schimbat in doar 60 de minute de la primirea in service.

·         Baterie

Una dintre cele mai mari avantaje ale unui laptop fata de un PC este aceea de a avea posibilitatea de a lucra departe de o sursa de energie. Aceasta trasatura este esentiala si poate fi indeplinita doar cu ajutorul unei baterii sanatoase. Indiferent cat de mult aveti grija de ea, odata cu trecerea timpului,  performantele si autonomia acesteia vor scadea. OnLaptop are nenumarate modele care sa se potriveasca cu orice laptop ati avea, fiind pregatiti sa o schimbate in cel mai scurt timp.

·         Memorie RAM

Programele de specialitate, jocurile si multe altele evolueaza constant de la an la an. Este indicat sa va imbunatatiti memoria RAM pentru a permite acestora sa ruleze conform standardelor.

·         Memoria de stocare

HDD-urile se pot strica foarte repede, lucru ce se datoreaza in special scrierilor repetate, dar si din cauza pieselor mecanice din interior. La OnLaptop puteti sa optati pentru un HDD nou sau sa alegeti un SSD, fiind o varianta mai performanta si mai rapida.

Laptopul dumneavoastra merita o a doua sansa, iar OnLaptop este pregatit sa va ajute in acest sens. Repararea laptopului este cea mai buna solutie atat din punct de vedere financiar, cat si al vitezei de inlocuire, fiind de multe ori preferata in locul achizitionarii unuia nou.

Leave a Reply