Afla ce este potrivit sa oferi unui barbat

Regulile de bune mariere te invata cum ii oferi cadou unei femei, despre cum trebuie sa se comporte un barbat, cum sa fie elegant si mai ales, sa dovedeasca ca are o educatie aleasa la cel mai mic pas. Insa prea putin exista mentionari cu privire la modul de a oferi unui barbat un cadou, momentul prilenic pentru acesta si ce anume sa daruiesti.

Ce oferi si mai ales, modul in care o faci, poate fi o reflectare a sinelui, despre cat de familiarizata esti cu arta de a darui, de a incanta. Trebuie sa stii ca in aceasta ecuatie primeaza creativitatea si originalitatea.

Desi ii caracterizeaza pragmatismul, simtul practic si simplitatea, reprezentantii masculini merita la randul lor sa fie surprinsi cu ceva inedit si in acelasi timp sa fie rasfatati de cadouri incantatoare.

Ceva potrivit unui barbat nu reprezinta o alegere inspirata in cazul altuia. Este de inteles ca fiecare abordare trebuie tratata individual, avand drept reper persoana in cauza. Insa, la modul general, exista cateva idei ce le poti trata drept referinte atunci cand esti in cautarea unui cadou pentru EL.

Cadouri in functie de varsta

Chiar daca despre femei se spune ca se maturieaza mai repede, asta nu inseamna ca barbatii raman puerili toata viata lor. La 20 de ani sunt dinamici, nerabdatori si plini de viata. Cei din categoria 30 sunt mai intelepti, stiu ce vor de la viata si au valori bine stabilite. Ce trece de 40 de ani se asociaza cu un om cu pasiuni, rabdare si caruia ii place sa traiasca in liniste.

Astfel, un prim reper se refera la varsta destinatarului si interesele corespunzatoare acesteia. Cu un plus de efort ii poti descoperi pasiunile si modul in care isi petrece timpul liber. In acest sens, sesctiunea cadouri pentru barbati de pe 3gifts.ro iti va fi de real ajutor. Gasesti acolo obiecte ce deservesc practicarii unui hobby, precum table de joc din lemn lacuit.

Cadouri pentru zile speciale

Uneori, cel mai simplu este sa iei in considerare reperul in timp, deci scopul unui cadou. Doresti sa ii faci o surpriza pentru ca urmeaza ziua lui de nastere, onomastica, pentru a sarbatori noua functie obtinuta la serviciu sau pentru ca este un moment ce aminteste iubirea si continuitatea in cuplu?

In toate cazurile trebuie sa te orientezi catre un magazin online de profil, precum 3gifts.ro si sa ii descoperi diversitatea. In acest sens, cateva dintre cele mai accesibile idei se pot referi la:

  • Bauturi si accesorii – nu este niciun secret ca barbatii sunt mai cunoscatori decat femeile la capitolul bauturi. O sticla de vin se adreseaza celor cu gusturi fine, iar daca o insotesti cu cateva accesorii te poti mandri ca ai creat un arsenal nu care il vei surprinde negresit. Orice barbat apreciaza genul acesta de cadou.
  • Daca este genul de persoana pretentioasa si care poarta adesea costume, accesoriile de calitate pot completa cu stil orice tinuta. Un breloc cu lant pentru chei, un portofel din piele – sunt numai cateva dintre ideile propuse in cadrul paginii mentionate.
  • O alta referinta vizeaza cadourile ce pot fi utile la birou. Aici sunt incluse seturile de cani cu mesaje speciale, USB-uri in cele mai inedite forme, un set de scris elegant.

Atunci cand iti doresti sa arati ca acorzi o atentie deosebita detaliilor, te poti orienta catre obiecte mai putin populare precum o perna de voiaj reglabila, o scrumiera in stil vintage, o servieta tip manager, o umbrela gigant sau o cana cu indicator de temperatura.

Cadou in functie de destinatar

Ce pare mai provocator se refera la cadourile care se adrseaza unor barbati sobri si pe care nu ii prea cunosti. De obicei, acolo unde exista o relatie apropiata devine mai usor sa gasesti idei inedite cu care sa mergi la sigur.

Genul de relatie profesionala impune un cadou care sa se incadreze in anumite limite, deci sa nu lase loc de interpretari. Din fericire, 3gifts.ro pune la dispozitia celor interesati optiuni dintre cele mai diverse la preturi accesibile tuturor buzunarelor.

Leave a Reply