Afla despre detergentii bio. De ce te vei convinge sa cumperi data viitoare

Te apropii de raftul de produse si descoperi detergentii bio. Ce alegi intre cei clasici si cei bio? Alegerea ta se va baza partial si pe costuri, caci poate nu merita prea mult un kg de detergent. Oricum folosesti si dezinfectant de haine, balsam de rufe si cine stie cate si mai cate produse pentru o singura spalare.

Afla despre detergenti rufe bio ca sunt creati sa protejeze mediul, nu polueaza si nu afecteaza pielea. Adica sunt mai putine sanse sa dezvolti vreo iritatie sau reactie alergica la astfel de detergenti. Unii se grabesc sa creada ca sunt o alegere optima pentru hainele bebelusului. Totusi si tu te vei convinge sa il incerci, mai ales daca ai pielea sensibila si predispusa la alergii, eczeme etc.

Nu au miros pentru ca nu au parfum inclus

Asociem desigur mirosurile diverse cu o curatare eficienta. Tocmai acel parfum pe care il simti dupa spalare, ce se impregneaza in tesaturi inseamna un alt ingredient chimic. In schimb, la detergentii bio parfumul este unul delicat – de la plante sau flori, in functie de ingredientele pe care le contine – sau nu contine deloc parfum. La viata-bio.ro vei gasi spre exemplu detergenti fara miros.

Sunt mai scumpi, dar sunt de calitate superioara

Cumva logica ar trebui sa fie alta – cum un detergent laudat a fi eficient, concentrat, bun are si un parfum intens, durabil costa atat de putin? Pentru ca are in componenta sa multe chimicale. Daca mizezi pe ceva natural atunci vei prefera detergentul bio. Acesta poate costa mai mult, insa este de calitate pe masura.

Stiai ca astfel de produse sunt certificate ecologic? Au in mare parte ingrediente vegetale, au certificare vegan, sunt sigure si testate dermatologic. Nu se pune problema sa fie testate pe animale. Nu contin parfumuri sintetice sau coloranti, parabeni sau alti derivati petrochimici. Inclusiv ambalajele acestora sunt din materiale biodegradabile sau din materiale reciclate.

La viata-bio.ro vei gasi optiuni de tip detergenti bio in varianta pudra sau lichida. Acest eshop gazduieste sute de produse bio pentru ingrijirea corporala si nu numai. In completare poti alege de la aceeasi sursa si balsam de rufe. Poti spala si la temperaturi mici, de 30 de grade, eficienta acestor detergenti o vei observa. In plus, iti lasa hainele moi si curate.

Poti comanda direct in cadrul paginii mai sus mentionata.

Leave a Reply