Ai nevoie de un put? Echipa Eco Drill te ajuta

Nu putine sunt cazurile cand este necesar un put pe un teren. Se poate ca unele afaceri sa fie intr-o zona indepartata de oras sau poate unele persoane si-au construit o casa pe un teren mai privat, iar in ambele cazuri se poate sa nu existe conectare la reteaua publica de apa.

In aceste situatii un put de mare adancime este solutia ideala, oferind si o cantitate inepuizabila de apa, deci potrivita indiferent de cat de numeroasa este familia. In plus, apa provenita din stratele acvifere de la o adancime adanca nu va fi contaminata, neavand impuritati organice.

Experti in realizarea acestor foraje sunt cei de la Eco Drill, avand o experienta vasta in domeniu, de peste 13 ani. Personalul echipei este calificat, profesionist si serios si dispun de echipamente dintre cele mai noi si sofisticate. Iata ce trebuie sa stii despre tipurile de foraj pe care le pot face.

Calitate si garantie oferita oricarui foraj

Acestia realizeaza foraje prin doua metode si anume forajul hidraulic cu circulatie de fluid si forajul uscat cu ciocan de fund. Tipul de foraj este ales in functie de solul si zona in care umeaza a fi facut.

Primul este unul mai complex, fapt pentru care sunt printre putinii din Romania care il efectueaza. Acesta este utilizat in special in zone cu sol moale sau mediu precum Bucuresti, Vrancea, Braila, Satu-Mare, unde litologia solului este cu precadere formata din nisip, pietris, argile.

Cealalta metoda la care exceleaza este utilizata in soluri dure sau semidure cum ar fi cele din roca, marmura, granit, calcar sau alte astfel de roci. Aceste litologii ale solului le regasim in zone muntoase sau de deal ca de exemplu in Neamt, Brasov, Tulcea, Maramures si altele. Cei de la Eco Drill ofera chiar si garantie a lucrarilor si utilizeaza numai materiale de inalta calitate atunci cand construiesc un put.

Care este pretul unui foraj?

Pretul nu este unul fix, intrucat fiecare lucrare depinde de solul unde se face, de zona, de tipul de foraj utilizat, de diametrul tubulaturii folosit. Daca iti doresti sa ceri o oferta de pret poti oricand sa contactezi echipa telefonic sau o poti solicita online, completand numele si prenumele, email-ul, subiectul si mesajul. Acestia iti vor raspunde in scurt timp cu toate informatiile necesare.

Pentru a afla mai multe despre foraje si alte servicii oferite de Eco Drill acceseaza www.ecodrillforaje.ro.

Contact

0749.861.105

office@ecodrillforaje.ro

Leave a Reply