Alegerea Literelor Volumetrice Potrivite

Cum alegem literele volumetrice care să reprezinte în exactitate ceea ce dorim să reprezentăm în funcție de contextul ales pentru a le amplasa?

Criterii de bază

Criteriile de bază ale literelor cu becuri sunt aspectul și intensitatea luminilor acestora cât și tehnologia cu care sunt produse iar când alegem litere volumetrice aceste aspecte nu trebuie trecute cu vederea pentru a putea face diferența între cele bune și cele rele existente pe piață.

Garanția oferită de către producători este importantă și asigură repararea produselor în cazul în care execuția nu e una tocmai bună sau simple probleme de service care pot apărea pe parcursul folosirii literelor volumetrice.

Tipuri de litere volumetrice luminoase:

1. Literele Volumetrice din acrilic iluminate cu LED sunt împărțite pe două categorii, cele pentru interior și cele pentru exterior

Literele volumetrice independente din plexic iluminate cu leduri sunt cele mai alese pentru decorul interior. Pentru exterior este utilizată varianta waterproof de litere volumetrice independente.
Avantajele literelor volumetrice din plexic sunt multe. Câteva din acestea sunt și diferențele de dimensiuni, caractere, adâncimi și varietatea de peste 50 de culori.

De aspectul literelor volumetrice și dorințele clientului se ocupă un designer care are grijă ca rezultatul să depășească așteptările.

Cu trecerea anilor și modernizarea reclamelor, literele volumetrice pentru o afacere au devenit un punct cheie al promovării și prosperității.

2. Literele volumetrice Neon Spectral și-au scris istoria începând cu anii 2000 și au fost realizate integral manual
Aceste litere volumetrice sunt cele mai vizibile de la o distanță destul de mare, de peste 1000 de metri. Sunt un stil clasic de litere volumetrice pentru gusturi fine.

3. Literele volumetrice din tablă iluminate cu led este cel mai frecvent tip de litere volumetrice luminoase găsite la majoritatea companiilor. Aspectul diferențial al acestora este că sunt mascate cu o față din plestic colantat diferit ca nuanță.

Alege designerul potrivit

Lucrul esențial când ne gândim să alegem literele volumetrice potrivite pentru afacerea noastră este să apelăm la designerul potrivit care ne va ajuta să ne reprezentăm afacerea într-un mod unic și a face diferența dintre noi și firmele existente pe piață.

Când se alege forma, culoarea și dimensiunile se va ține cont de analiza de competiție, buget, impact, durabilitate și orice alt detaliu cât de mic care poate face diferența.

Cu ajutorul uni memoriu tehnic ce este realizat de departamentul tehnic se obține o autorizație pentru a fi montate literele volumetrice independente luminoase de exterior, memoriu care conține detalii despre modul de construcție a literelor volumetrice.

În urma intrării în posesie a acestui document tehnic, se va apela la un proiectant care va pregăti și realiza dosarul pentru depunere la primărie și obținerea autorizației necesare.

Leave a Reply