Am fost in Noua Zeelanda

Nu-mi vine sa cred cat de frustrati sunt unii :)) .. Lumea asta a blogosferei s-a extins prea mult. Ar trebui dat un test inainte sa-ti poti face blog. Unii sunt atat de batuti in cap incat nu stiu decat sa spameze, sa se ia de unu, altu. Sa porneasca scandal din nimic ..  Ba chiar cauta acu in caru cu fan. In caru gresit, nu asa..

Doar pt ca i-am zis “Drum bun” lui Zoso, o cucoana m-a mentionat intr-un post de-al ei, cum ca l-am ridicat in slavi. Adica, din perspectiva ei, nu ai voie sa-i zici unuia “Drum bun” cand anunta ca pleaca undeva, e un fel de crima. Imediat sare lumea de fund in sus si te acuza ca i-ai pupat picioarele sau eu mai stiu ce balarii d-astea.

Ca a fost sau nu in NZ e problema lui. Ca a luat sau nu mita de la RMGC, iarasi e problema lui. Nu inteleg de ce va agitati atat ..

Pe mine una, m-a amuzat teribil articolul ei, dar asta nu a fost tot .. pe un alt site a aparut un fel de continuare la ce a zis cucoana. Continuare care m-a amuzat si mai mult. Cel/cea care a scris articolul insinuand ca intre mine, zoso si maddy (o bloggerita) ar fi ceva. Adica nu asa in 2, in 3 ca-i mai fun =)) ) … Cine stie ce mai aflu zilele urmatoare. Poate am luat si eu mita =))

Draga cucoana, ii urez “drum bun” cui vreau eu si cand vreau eu. Nu trebuie sa-mi ti tu mie contul. Ai probleme cu Zoso si cauti trafic, e strict problema ta, nu ma implica pe mine sau pe restu.  Mai penibila de atat nici ca puteai fi. Intr-adevar ai mult curaj, dar nu pt a spune adevaru ci pt a manca cacat, cum bine a zis Maddy.

Sa ai pofta !!

P.S: titlu e o gluma.

Leave a Reply