Ambalaje de unica folosinta la un click distanta cu Snick Ambalaje

Probabil cu totii am auzit la un moment dat expresia “ambalajul vinde”, ceea ce este perfect adevarat. Atunci cand mergem intr-un magazin, prima data cumparam cu ochii si asta pentru ca ambalajul in care este un produs ne-a atras atentia. Putem spune ca un ambalaj indeplineste cu succes functia de identitate.      Aspectul, forma, culorile, imprimeul sunt cele care vand si care atrag consumatorii.

Iata ca aceste ambalaje joaca un rol foarte important in orice industrie. Pe langa forma, culoarea si modelul lor, conteaza, de asemenea si calitatea materialului din care sunt realizate. Cel putin in industria Horeca primeaza acest aspect.

Daca, spre exemplu, luam o cafea la pachet, este important ca ambalajul sa fie de calitate. Nu ne dorim ca gustul cafelei sa fie modificat din cauza ambalajului, iar acest lucru se intampla de regula daca paharul este din plastic. La temperaturi ridicate, plasticul elimina anumite substante care sunt toxice si care totodata modifica si gustul continutului.

Cert este ca acum gasim pe piata furnizori de ambalaje biodegradabile, ce sunt mult mai calitative. Unul dintre ei este si Snick Ambalaje.

Un ambalaj de calitate va atrage atentia consumatorilor

Faptul ca poluarea a atins cote alarmante, iar mediul inconjurator cat si sanatatea noastra este afectata, o noua lege a intrat in vigoare care interzice utilizarea ambalajelor din plastic.

Tot mai multi operatori economici si-au indreptat atentia catre acei furnizori care au in gama lor ambalaje biodegradabile, prietenoase cu mediul inconjurator. Snick Ambalaje a devenit partener de incredere pentru multe restaurante, fast-food-uri, pizzerii, cofetarii, patiserii si asa mai departe.

Cei care se ocupa cu serviciul de delivery pot alege de aici caserole, pahare, farfurii, paie, pungi, sacose si pot avea incredere intr-un furnizor care vine cu produse de calitate. Majoritatea sunt realizate din trestie, palmier, lemn, hartie sau carton. Aceste ambalaje pot fi personalizate cu usurinta, utilizand logo-ul si culorile brandului respectiv, acest lucru ducand la un mai mare succes.

Snick Ambalaje vine si cu oferte pentru cei care au nevoie de ambalaje de unica folosinta pentru afacerea lor. Astfel ca pentru cei care vor comanda online de minim 2500 de lei pe luna vor avea parte de un discount de 10%. In plus, pentru comenzile mai mari de 500 de lei, transportul este gratuit in orice colt al tarii.

Pentru mai multe detalii, accesati pagina oficiala sau luati legatura cu furnizorul.

Date de contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau, Romania

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply