Articole utile pentru bebelusi si mamici

Fiecare parinte isi doreste ca bebelusul sau sa fie tratat in cele mai bune conditii, sa aiba parte de un maxim de rasfat si sa se bucure doar de lucruri benefice pentru acesta. Inca de la primele zile de viata, bebelusii impreuna cu mamicile lor au nevoie de ajutor pentru a-si regla starea, iar din acest motiv sunt si disponibile produse pentru mamici si copii. In acest fel, primele etape din viata celui mic vor fi mult mai usoare. LittlePrints este alaturi de fiecare parinte in fiecare zi cu articole utile pentru bebelusi si mamici!

Magazinul online cuprinde o gama extinsa de produse pentru bebelusi, dar si pentru copilasii mai mari. Ai la dispozitie suzete, sticlute, accesorii pentru acestea, articole esentiale pentru nou nascuti, pentru diversificare si alimentatie, seturi cadou, produse pentru moda la copii, jucarii si articole de petrecere.

Produsele de pe site au o calitate superioara si sunt confectionate din materiale care nu dauneaza copiilor. Acestea din urma nu sunt toxice, nu provoaca alergii si nu afecteaza integritatea sanatatii bebelusului.

LittlePrints este locul din care iti poti achizitiona o varietate de produse pentru copii, dar totodata si pentru ajutorul parintilor. Cu toate acestea puse la dispozitie, va fi mult mai simplu de depasit o perioada atat de grea pentru unii, insa extrem de frumoasa pentru toti! Poti comanda online toate produsele de care ai nevoie. Citeste si aici mai multe despre LittlePrints.

Suzete si sticlute de calitate superioara

Stim deja ca foarte multi dintre copii nu suporta anumite suzete sau sticlute. Cele din gama Bibs si Frigg au o calitate superioara, sunt concepute din materiale care nu sunt toxice pentru cei mici si sunt de foarte mare ajutor. In categoria de suzete si sticlute sunt disponibile si accesorii pentru acestea, respectiv lantisoare si clipsuri. Lantisoarele si clipsurile sunt foarte utile pentru cei care pierd deseori suzeta. Acestea au sisteme de prindere ce se pot pozitiona pe hainute, astfel incat suzeta sa nu fie pierduta niciodata.

Tot in aceasta categorie sunt disponibile si suzete pentru fructe, ideale pentru a-i invata pe cei mici inca de la inceput cu gustul placut al fructelor. In recipientul suzetei se pozitioneaza cateva fructe, astfel incat atunci cand tin suzeta in gura vor avea sucul fructelor gata de inghitire.

Produsele de pe site-ul littleprints.ro sunt destinate exclusiv copiilor, iar acesta este si motivul pentru care au materiale care nu sunt daunatoare. Vorbim aici despre textilele de pe site, dar si despre accesoriile pentru hrana.

Articole esentiale pentru Newborn

Nou-nascutii au nevoie de atentie maxima si de ingrijire la cel mai inalt nivel. Pe site ai posibilitatea de a comanda articole doar pentru ei, din categoria Newborn. Vei gasi o multime de accesorii pentru camera bebelusului, ingrijirea bebelusului, pentru rutina de ingrijire a pielii, periute de dinti, bavete elegante, dar si marsupii sau wrap-uri.

Categoria de Newborn cuprinde totodata si carduri photo care vor fi o achizitie minunata pentru a imortaliza fiecare moment.

Leave a Reply