Aspecte ascunse ale Iphone 6 si Iphone 6 Plus

Daca ai un Iphone 6 sau 6 Plus sau daca vrei sa iti cumperi unul ar trebui sa stii ca acesta are cateva lucruri ascunse pe care foarte putini utilizatori le stiu. Daca vrei sa iti cumperi un Iphone trebuie sa ti cont si de pretul reparatiilor in cazul unei daune sau stricaciuni poate fi in unele cazuri pot fi mai scumpe decat la alte modele de telefoane, precum Samsung sau Huawei. De exemplu o inlocuire a geamului la Iphone 6 Plus va fi mai scumpa decat o inlocuire a unui Samsung S6. 

Iphone 6 Plus are cateva aspecte care il diferentiaza de Iphone 6, ci anume, o baterie mai puternica, un afisaj mai calitativ, marimea ecranului mai mare, de aceea 6 Plus este mai scump decat Iphone 6. 

Afisajul ambelor telefoane se imbina cu carcasa care ofera o impresie de continuitate a ecranului.  Unele modele de telefoane cu o capacitate de stocare mai mare au intampinat probleme legate de blocare brusca, dar s-a dovedit a fi de vina memoria de tipul NAND care este incorporata. 

Ambele modele au unghiuri de vizualizare mai bune si au conexiunea 4G (LTE), care la telefoanele Apple poate ajunge la viteza de 150 Mbps si permite accesul la 20 de benzi LTE in functie de tara in care te afli. Avand in vedere ca tehnologia 5G este in floare, parca nu ne mai plac telefoanele care au doar conexiune 4G, dar chiar si cu 4G Iphone 6 si 6 Plus sunt in continuare doua dintre cele mai populare modele Apple. Reteaua LTE mai ofera telefonului si un alt avantaj, ci anume de a efectua apeluri vocale prin intermediul functiei “Voice over LTE”, ceea ce inseamna ca atat datele, cat si voce pot fi folosite simultan. Iphone 6 permite si apelurile de voce prin reteaua Wifi, ceea ce ofera o calitate mai buna convorbirilor. 

Actualizarea IOS 8 ii permite utilizatorului sa vada care sunt acele aplicatii care ii consuma cel mai mult din baterie pentru ultimele 24 de ore. Iphone 6 va sterge pozele pentru cei care nu vor sa le pastreze pentru o perioada mai lunga de timp sau pentru totdeauna. Pozele si videoclipurile pot fi sterse daca apesi pe camera foto si toate fotografiile si videoclipurile trimise de aici vor fi sterse la un interval de doua minute dupa ce vei inchide aplicatia. Se poate indica si locatia foarte usor, din mesageria telefonului. Se va deschide o harta care va indica locatia ta curenta si te poate ajuta in cazul in care vrei sa ajungi intr-un loc si nu sti drumul. 

Asadar, Iphone 6 si Iphone 6 Plus sunt in continuare doua modele bune ale companiei Apple, care au avut parte de un mare succes. 

Leave a Reply