Bijuterii argint unicat, pentru gusturi alese

Alegerea unei bijuterii reprezinta o adevarata incercare pentru multe dintre femei, mai ales cand suntem in fata unor modele expuse in cataloage si chiar in rafturile magazinelor de profil. Dintre zecile de modele, rareori gasim insa unul care sa ni se potriveasca din punct de vedere al gustului, al materialului si al lucraturii.

Daca dorim sa nu dam gres insa niciodata in alegerea unei bijuterii, atunci ne putem orienta spre bijuterii argint unicat. Acestea par ca sunt facute special pentru tine, astfel incat poti fi sigura ca nu vei mai intalni modelul tau la o alta femeie.

Iar daca vorbim despre bijuterii din argint, trebuie spus ca acestea difera substantial la pret de cele din aur. Prin urmare, daca doresti sa-ti faci un cadou, atunci, cu siguranta, alegerea unei bijuterii argint unicat poate reprezenta solutia cea mai potrivita pentru tine.

Ce avantaje am la bijuterii argint unicat

Unul din marile avantaje ale bijuteriilor unicat din argint este ca acestea sunt, asa cum le spune si numele, unice. Astfel, poti fi sigura ca nu te vei intalni pe strada sau la o petrecere cu o doamna care poarta acelasi colier sau acelasi inel ca si tine. In acest caz, daca doresti sa-ti pui in valoare atuurile, atunci cu siguranta ca unicitatea poate fi unul dintre ele.

Dincolo de acestea, o bijuterie din argint putem spune ca este cu mult mai ieftina decat una din aur. Astfel, daca la bijuteriile din aur fiecare gram de aur se masoara in sute de lei, la bijuteriile din argint nu trebuie sa stai neaparat cu ochii pe cantar in momentul in care achizitionezi una.

Cel putin atunci cand intri pe site-ul cristinaegyed.ro, destinat bijuteriilor din argint unicat, poti fi sigur ca aceste accesorii au preturi mai mult decat accesibile. Astfel, preturile acestora pornesc de la cateva zeci de lei, cum sunt bratarile simple sau pandantivele, si pot ajunge la patru sau cinci sute de lei, in cazul colierelor sau pandantivelor.

In ceea ce priveste materialele folosite, acestea includ pietre si materiale semipretioase, precum malachitul, dar pot fi si combinatii de turcoaz, rodonit sau coral. Modelele alese sunt lucrate cu grija, iar daca veti intra pe site, veti putea observa ca multe dintre produsele expuse avute in portofoliu sunt deja vandute.

Intretinere usoara

Trebuie avut insa in vedere ca, in cazul bijuteriilor din argint, acestea necesita o atentie speciala, in sensul in care, periodic, acestea trebuie curatate. Acest lucru nu mai constituie insa o problema in zilele noastre, cata vreme avem la indemana solutii inteligente, moderne, capabile sa redea luciul dorit bijuteriilor noastre din argint, chiar cu diverse decoratiuni.

Din acest punct de vedere, putem spune ca achizitia unui set de bijuterii din argint, indiferent ca vorbim despre o singura piesa sau un set intreg, compus din colier, pandantiv sau cercei, poate reprezenta o afacere buna pentru femeile care doresc sa fie unice.

Leave a Reply