Boluri si seturi complete pentru diversificarea bebelusului

Diversificarea poate fi o etapa foarte dificila pentru parinti, deoarece de multe ori nu stiu cu ce sa inceapa si cum se poate initia acest proces. Chiar si asa, sfaturile nutritionistilor sunt tot mai la indemana, fiind de mare ajutor pentru parinti. Putini dintre ei stiu ca cei mici au nevoie si de vesela corespunzatoare pentru a duce acest proces la bun sfarsit. Iti venim in ajutor cu o gama larga de boluri si seturi complete pentru diversificarea bebelusului, de la Little Prints!

Magazinul online cuprindeo multime de articole de acest tip, speciala pentru etapa diversificarii. Materialul din care sunt confectionate aceste accesorii este 100% silicon alimentar, care creeaza un mediu sigur pentru bebelus.

Acesta nu contine substante toxice si nu provoaca alergii sau alte probleme de sanatate pentru copil. Poti comanda online boluri pentru mancarea bebelusului cu capac sau fara, alaturi de lingurite din silicon si multe alte produse. Tot in aceasta categorie ai la dispozitie si farfurii divizate care sunt excelente pentru a pozitiona mai multe alimente sau feluri de mancare.

Bolurile si farfuriile au atasata o ventuza care nu permite alunecarea sau aruncarea lor de pe masa copilului. Se lipesc fix si este necesar de un adult pentru a le dezlipi de pe masa. Acest aspect este unul foarte important, mai ales pentru a evita rasturnarea mancarii, mizeria sau chiar lovirea bebelusului. Comanda online boluri si seturi complete pentru diversificarea bebelusului si bucura-te de cea mai frumoasa etapa!

Articole speciale doar pentru copii

Site-ul cuprinde o gama larga de accesorii si articole speciale doar pentru copii. Acest lucru inseamna ca poti beneficia de ajutor in primele luni, dar si in primii ani de viata ai copilului. De la seturile complete de diversificare, pana la cele mai dragute hainute, seturi de paturi cu perne, ori suzete si sticlute – toate sunt disponibile online. Pentru a putea vedea mai multe categorii de produse, intra pe site-ul LittlePrints.ro.

In cadrul magazinului online poti beneficia si de articole esentiale pentru bebelusi, seturi cadou, articole pentru moda copiilor, dar si de jucarii. Materialele din care sunt confectionate toate produsele au o calitate superioara, ceea ce le creeaza copiilor un mediu sigur de joaca, hrana si odihna. Acestea nu creeaza alergii, iritatii pe piele sau alte probleme de sanatate.

Pentru siguranta bebelusilor sunt concepute fiecare produse, astfel incat sa se bucure de fiecare moment fara nicio grija.

Blog cu informatii ideale pentru parinti

Little Prints nu dispune doar de produse speciale pentru copii, ci ofera posibilitatea parintilor sa beneficieze de informatii ideale pe toata aceasta prima etapa din viata lor si a bebelusului. Daca sunteti la primul copil, cel mai probabil aveti nevoie de mult ajutor. Aceasta perioada poate fi uneori coplesitoare, insa cu sprijinul necesar o puteti depasi cu usurinta.

Articolele de blog de pe site iti ofera informatii despre anumite accesorii pentru copii, despre moda si chiar despre cadourile pe care le poti face in calitate de parinte, bunic, ruda sau orice alt prieten apropiat.

Leave a Reply