Cand tutele au un loc de munca

Multi dintre voi stiu ca fac promotii in diferite supermarket-uri.. Pt asa ceva magazinele colaboreaza cu o firma, iar firma respectiva le face legatura cu firmele de promotii si asa ajungem noi promoteritele in magazine.

La aceste firme de promotii este imposibil sa nu lucreze o tuta, sau chiar mai multe dupa caz.. Nu am probleme cu ele ca-s tute pana in momentul in care ma freaca pe mine la ridiche.

In fiecare zi de luni trebuie sa dam raportul pt ce s-a vandut, ce premii am dat etc.. Pe rapoarte scrie clar ca trebuie sa trimitem pana in ora 12 pe o anumita adresa de mail. Si ca sa nu fim sunate si stresate (eu si colega mea) le trimitem de duminica seara pe mailul respectiv. Toate bune si frumoase, pana vine ziua de luni si se apropie ora 12 si atunci incep telefoanele sa sune. Ba suna, ba trimit mesaje, au nevoie de raport urgent.

Eu: Pai nu l-am trimis ?!

Ea/ele: Pai nu mi l-ai dat mie si am si eu nevoie de el..

WTF ?! Si uite asa stai si umbli dupa raport si il zici iar la telefon si etc..

Nu-s organizate deloc .. Si-s toate intr-un birou acolo .. Daca ar fi una la un capat iar cealalta la alt capat as intelege putin .. Dar totusi exista telefoane, internet !!!

Nu inteleg la ce mai cer sa le trimitem raportul pe mail daca ele suna disperate a 2a zi dupa raport ?!

Leave a Reply