Cartea de vizita si ce spune ea despre tine

Cand vorbim de carti de vizita, avem in minte o multitudine de variante si combinatii in care acest mic instrument de introducere poate arata. De ce ai avea nevoie de o carte de vizita, cui i-o dai, cum ar trebui sa arate, iata cateva dintre intrebarile la care incercam sa raspundem in articolul de fata. Dar hai sa le luam pe rand.

De ce ar trebui sa ai o carte de vizita?

Asa cum se spune ca inventatorii PR-ului au fost cei 12 apostoli sau ca Iisus ar fi inventat primul slogan, poate e valabila si sintagma ca ochii sunt cea mai buna carte de vizita. Nimic mai adevarat.

Dar, totusi, ce facem atunci cand am vrea sa contactam sau sa fim contactati de cineva si ochii respectivi nu sunt imprejur.

Apelam la carte de vizita. Probabil veti spune ca acest accesoriu vine dintr-o epoca apusa, mai ales ca acum toata lumea e digitala, dar uneori relatiile se pastreaza mai bine traditional. Iar o strangere de mana inseamna de cele mai multe ori si posibilitatea de a strecura cuiva o informatie despre tine. In cazul de fata, carti de vizita.

Ce model sa alegem?

Aici e bine sa consulti un pic oferta dynamicprint.ro inainte sa te arunci pe piata. Mata, lucioasa, decupata, mica, rotunda, patrata, design neconventional, carte de vizita cu senzori, cu cerneala termosensibila. E cam greu sa tii pasul cu toate ofertele care au aparut in ultima perioada in domeniu. Imaginatie sa ai, pentru ca restul vine de la sine.

Important este insa ca aceasta sa fie adaptate personalitatii tale, sa te reprezinte in modul cel mai fidel cu putinta, in timp ce-ti tine partenerii de discutie aproape, aunci cand distanta va desparte. Preturile sunt mai mult decat permisive, nu va gandti ca e asemanator cu a scoate o carte.

Orice persoana, daca vrea sa devina un pic mai business, umbla un pic si la aspectul asta. Sa ai carti de vizita pana la urma vorbeste despre tine, mai insemna un contact in plus cu omul respectiv. E aproape ca motivatia de a avea sau nu un site.

Devine important doar in momentul in care nu-l ai. La fel e si cu cartile de vizita. De cate ori nu v-a fost oferita o carte de vizita si a trebuit sa va scuzati ca nu aveti una la schimb? Este un gest minor, dar care mai poate pune o caramida la relatiile interpersonale.

Leave a Reply