Ce este un ciocanul rotopercutor GBH 2600

Orice meserias care se respecta are in lada de scule si un ciocan rotopercutor Bosch GBH 2600. Cu o putere de 720 W, acesta este perfect pentru gaurirea in beton; energie de impact este de 2.7 J. Acest ciocan are trei functii de operare: gaurire, rotopercutie si daltuire si este ideal pentru utilizarea in amenajarile interioare.

Cu siguranta oricine doreste sa isi amenajeze casa dupa cativa ani de locuit. Doreste sa schimbe aerul cum se spune, sa o reimprospateze sau sa schimbe mobila. Daca va pricepeti, puteti face asta si singuri acasa, insa nu trebuie sa va lipseasca un ciocan rotopercutor Bosch GBH 2600.

Acesta face toata treaba, evident, manuit de dumneavoastra. Gaurirea in beton se poate realiza pana la diametrul de 26 mm cu pre-gaurire, ciocanul rotopercutor dispunand de un mecanism de percutie care va ofera un avans rapid la gaurire. Acesta se foloseste pentru gauriri interioare unde este necesara evitarea sau eliminarea prafulului.

Rotopercutorul se mai foloseste de asemenea si pentru gaurirea deasupra capului – de retinut ca praful rezultat nu intra in mandrina – oferind atat protectia ochilor utilizatorului cat si a produsului. Ulterior, praful il puteti aspira cu ajutorul dispozitivului de aspiratie.

Ciocanul rotopercutor GBH 2600 face parte din categoria sculelor profesionale de la Bosch si este echipat cu un cuplaj de suprasarcina. Dispune de o placa rotativa de perii colectoare avand aceeasi putere la functionarea spre dreapta si spre stanga. Nu degeaba este unealta perfecta pentru montatorii de rigips, instalatori sau meseriasi. Pretul nu este atat de mare.

Puteti cumpara acest ciocan rotopercutor la pretul de 800 de lei direct de pe site sau din magazin. In cazul in care doriti sa va uitati de acasa si la alte unelte si scule Bosch, aveti la dispozitie un catalog cu toate produsele. Persoanele care au folosit acest ciocan sunt foarte multumite de rezultate.

Care sunt caracteristicile

Printre caracteristicile ciocanului rotopercutor GBH 2600 se numara un cablu cu prindere pe bila pentru prevenirea ruperii acestuia, un softgrip pe manerul principal, dar si pe manerul suplimentar pentru a asigura o prindere in conditii cat mai sigure, cuplaj pentru suprasarcina, dar si schimbarea foarte rapida, fara cheie, de la mandrina SDS-Plus la mandrina rapida si invers.

Totodata, acest ciocan rotopercutor dispune de un sistem de oprire rotatie pentru daltuire, de stop percutie pentru gaurire in lemn si otel. Set de livrare cuprinde un limitator pentru adancimea de gaurire, un maner suplimentar, dar si o valiza profesionala.

Aceasta scula nu este greu de folosit daca urmati exact indicatiile de utilizare. Are garantie, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care se strica. Mergeti cu produsul la magazin si cu garantia, iar problema se va rezolva in cel mai scurt timp.

Leave a Reply