Ce fel de navete stivuibile din plastic sunt recomandate?

Navete stivuibile plastic sunt folosite in toate domeniile industriale pentru ambalarea materiile prime, a pieselor, a produselor finite, iar cele recomandate sunt cele rezistente si mai usor de intretinut. Si dintre cele mai recomandate sunt navetele stivuibile cu capac atasat.

Aceste navete au un design ergonomic, sunt usor de manipulat atat manual, cat si cu mijloace automate. Calitatea de a fi stivuibile reprezinta avantajul de a economisi spatiul incaperii in care sunt folosite, iar cele care au capac atasat, pot fi stivuite, respectivul capac avand o adancitura pentru a sustine baza navetei asezata deasupra. Pentru a pastra integritatea marfurilor, se aplica sigilii pe capac.

Alt tip de naveta stivuibila este cea dublu stivuibila, care ofera un volum mai mare, dublu de depozitare de la 5 pana la 90 de litri, cu o rata de stivuire de pana la 70%.

Si un alt tip de naveta stivuibila este naveta stivuibila in sistem cuib, folosite pentru a se sorta si livra marfuri spre unitati de productie sau spre clienti.

Dintre aceste tipuri insa, revenim la navetele cu capac, pentru ca sunt mai performante, asigurand o protectie maxima produselor pe durata transportului, in special in cazul produselor perisabile sau mai sensibile.

Atunci cand sunt pline cu produse, aceste navete care au capac pot fi stivuite pentru ca marginea capacului este astfel fabricata sa poata sa sustina cutia deasupra, iar atunci cand cutiile sunt goale pot sa fie asezate una intr-alta avand o baza mai ingusta decat partea de sus a cutiei.

Una dintre companiile de top din industria ambalajelor, Schoeller Allibert produce aceste navete stivuibile din plastic si sunt unele dintre cele mai rezistente navete de pe piata acestor produse, preferate atat de clientii industriali, cat si de cei casnici.

Sunt o gama versatila de navete pentru transportul si depozitarea produselor, au foarte multe dimensiuni si acopera o gama larga de pereti si baze. Optional, au capace care pot fi cu balama si sistem de inchidere pentru a impiedica depunerea prafului sau a umiditatii.

De obicei, peretii si baza sunt perforate pentru ventilatia corecta a produselor, mai ales daca navetele sunt folosite in agricultura sau industria alimentara, fiind de fapt principalele doua domenii in care navetele stivuibile se utilizeaza frecvent. Alte domenii in care aceste navete sunt foarte des folosite sunt industria auto, electronica, exportul de marfuri.

Pentru transportul de marfuri, sunt necesare navetele stivuibile de dimensiuni care sa corespunda tipului de produs transportat. De aceea, sunt fabricate navete cu dimensiuni diferite, care sa asigure protectia maxima in timpul transportului, care sa fie rezistente si in timp, astfel oferind ceea ce este absolut necesar pentru industriile respective, un transport sau o depozitare in siguranta a marfurilor, care nu trebuie sa se deterioreze dupa ce au fost fabricate.

In general, cele mai recomandate raman navetele stivuibile din plastic, care sunt mai usor de manipulat, dar sunt si foarte rezistente, plasticul fiind de calitate, de obicei naveta avand perforatii pentru a asigura ventilatia extrem de necesara.

Leave a Reply