Culori

culori

Chiar daca nu vrem sa recunoastem deschis, culorile chiar ne afecteaza si influenta lor pe un timp mai indelungat poate provoca o stare sau alta pe care nu o putem explica cu dovezi.

Culorile sunt importante si la exteriorul casei. Vedem pe intrnet tot mai multe exemple de cum poti sa-ti decorezi casa la exterior astfel incat sa o faci vesela si atractiva, iar oamenii sa banuiasca ca inauntru este ceva de vis. Ca este pictata cu borduri, cu elemnte vegetale sau geometrice, orice idee artistica este de apreciat.

Si, unde mai pui faptul ca si indeletnicirea cu pictatul casei pe dinafara este si un lucru extrem de placut. Se cunosc deja celebrele case grecesti varuite in alb la exterior dar impodobite cu multe flori. Fiind o tara insorita mai tot timpul anului, albul este folosit epntru ca interiorul caselor sa nu se incinga. Razele soarelui sunt astfel reflectate si caldura nu este insuportabila inauntru.

Deci albul este folost intr-un mod practic. Insa, in alte tari, casele sunt vopsite toate in albastru azuriu, culoarea cerului de la amiaza. Istoria slegerii acestei culori pare sa fie extrem de veche, insa se poate spune ca pigmentii folositi sunt la indemana si s-a urmat puterea exemplului.

Leave a Reply