Cum alegem anvelopele pentru masinile agricole

Muncile agricole nu sunt usoare, insa tehnica le usureaza munca celor care aleg sa lucreze in agricultura. Nu orice anvelope agricole sunt potrivite pentru masini, asa ca acestea trebuie alese cu mare grija si in cunostinta de cauza. Sunt profesionisti instruiti pentru a va oferi cele mai bune sfaturi. Este posibil ca unele cauciucuri agricole sa explodeze din cauza presiunii care este pusa pe autovehicul. Nu degeaba se stie ca munca la camp nu este usoara si nu este pentru oricine. Chiar daca masinile ne usureaza viata si munca, trebuie sa le echipam cu dotarile corespunzatoare, pentru a nu intampina probleme in plin sezon agricol. Sunt unele tipuri de anvelope care au papuci adanci, trepte de aderenta sau anvelope agricole.

Pneurile din spate ale unui tractor sunt extrem de importante, deoarece acestea fac fata presiunii mult mai bine, dar si activitatii mari din zonele industriale. In functie de marimea pneurilor din spate ale tractorului se va lipi noroi de acestea. Daca ati ajuns la alegerea unor anvelope pentru tractor, cel mai important este sa tineti cont de pretul acestora, dar si de potrivirea acestora cu dimensiunile tractorului. Pneurile mari sunt extrem de utile in perioada activitatilor care se desfasoara toamna. Preturile sunt convenabile in raport cu calitatea produsului si nici un cumparator nu trebuie sa faca rabat de la aceasta regula. In functie de anvelopele agricole pe care le alegeti, preturile incep de la 1.800 de lei si pot depasi 30.000 de lei. Le puteti achizitiona si de pe Internet, insa trebuie sa aveti mare grija la toate detaliile tehnice ale masinii agricole. Daca nu stiti dimensiunea corecta, mai mult ca sigur veti da bani degeaba. Aveti noroc insa, deoarece produsul poate fi schimbat in termen de cateva zile.

Parerea specialistului conteaza

Daca sunteti la inceput si ati achizitionat cateva masini agricole cu care sa porniti o mica afacere si vreti sa le schimbati cauciucurile cu altele noi, insa nu prea va pricepeti, este bine sa apelati la ajutorul unui specialist. Acesta va va oferi cele mai bune sfaturi pe care este bine sa le luati in considerare, atat pentru a va duce munca la bun sfarsit, cat si pentru a va afla in siguranta pe utilajul agricol. Perioada in care munca de la camp este aglomerata este primavara si toamna, cand culegem roadele muncii noastre de peste an. Masinile agricole trebuie sa functioneze la capacitate maxima pentru a avea cele mai bune rezultate. Dupa cum se stie, agricultura a devenit o loterie din cauza temperaturilor extreme din ultimii ani si este posibil ca anul acesta sa aveti mai multa productie decat anul trecut. Iar pentru astfel de situatii imbucuratoare, masinile agricole trebuie sa fie dotate cu cele mai bune anvelope.

Leave a Reply