Cum integram tricourile fashion in tinutele pentru festivaluri?

În orice sezon putem crea ținute care mai de care mai creative și cu adevărat de invidiat. Dacă toamna, când toată natura capătă o nuanță aurie, outfit-urile sunt compuse din fuste lejere și bocanci arămii, iarna acestea sunt dominate de elemente vestimentare dure și foarte închise la culoare.

Vara, în schimb, creativitatea în domeniul modei crește semnificativ și dorința de a concepe ținute lejere, fresh, dar care să stârnească admirația celor din jur, devine o necesitate. Acesta este sezonul tricourilor fashion cu design deosebit sau cu inscripții semnificative.

Marele avantaj al acestora este că, cu puțin efort, ținuta se poate transforma dintr-una banală într-una demnă de admirat (dacă alegem designul potrivit). Posibilitățile de combinații sunt nelimitate!

3 ținute cool pentru vara aceasta, ce conțin tricouri fashion

Modelele de rochițe și fustițe disponibile în magazine ne fură ochii în fiecare vară și parcă le-am cumpăra pe toate. Tricourile fashion și pantalonii scurți devin cele mai cool piese basic pentru cele mai cool festivaluri.

Dacă bărbații nu își bat prea mult capul cu bagajul pentru astfel de evenimente, femeile nu pleacă de acasă fără să pună în geamantan hainele gândite deja în ținutele de festival.

Iată trei idei de ținute în care ne putem simți excelent la petreceri și dansa până dimineața, ce cuprind, desigur, modele de tricouri fashion pentru femei:

  • Pantaloni scurți din denim și un tricou fashion cu un mesaj dedicat

Așa cum spuneam, pe timp de vară nimic nu poate întrece lejeritatea și frumusețea pantalonilor scurți din denim. Versatilitatea acestora le permite să fie accesorizați cu orice tip de bijuterii și cu orice tip de tricou.

Pentru festivaluri, însă, topurile cu mesaje amuzante sau sarcastice sunt cele mai potrivite. Alături de nelipsita borsetă colorată din talie, outfit-ul este complet și noi suntem gata de petrecere.

  • Pantaloni lungi, largi, tip șalvari, și un tricouri strâmt, închis la culoare

Este posibil să ne fi înșelat! Se pare că pantalonii largi, tip șalvari pot fi mai comozi și mai practici decât cei scurți și o idee excelentă pentru perioadele ceva mai răcoroase. Cu toate că ne oferă o libertate extraordinară de mișcare, accesorizarea acestora trebuie realizată cu atenție.

În partea de sus va trebui să purtăm tricouri fashion, cambrate și strâmte pe corp, cu un imprimeu cât mai discret și, pe cât posibil, într-o nuanță cât mai închisă, indiferent de culoarea pantalonilor.

  • Fustă pantalon cu tricouri fashion sau maieuri comode

Fusta pantalon reprezintă varianta safe și comodă a fustei. Fără a ne incomoda în momentele dansante, fusta pantalon este o piesă foarte apreciată și utilizată în acest sezon.

Tocmai de aceea este una dintre primele alegeri în ceea ce privește compunerea ținutelor de festival. Completat în partea de sus de un tricou fashion sau de un maiou lejer, chiar de unul strâmt, outfit-ul ne va permite să dansăm toată noapte pe ritmurile alerte ale muzicii.

În cazul în care dorești tricouri fashion, cu modele deosebite sau cu inscripții sarcastice, amuzante și cool, alege RUVIX, companie specializată în personalizarea unei game variate de obiecte și piese vestimentare.

Descoperă modelele pe ruvix.ro și, în cazul în care vrei ceva și mai și, apelează la serviciile de personalizare (adică alege tu designul dorit și lasă-i pe ei să-l printeze pe tricou).

Leave a Reply