Cum oferi protectie de lunga durata lemnului?

Lemnul este un material utilizat din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile specifice optime rezultate in constructii. Este usor de utilizat, de montat si mai mult decat atat este o resursa regenerabila spre deosebire de alternative.

In acest sens, cei de la Deposib recomanda solutii profesionale de tratare a lemnului inainte de a fi utilizat in constructia propriu-zisa. Pornind de la ideea ca este mai bine sa previi decat sa fii nevoit sa reconstruiesti anumite portiuni, pe Deposib.ro se regasesc solutii de tratare a lemnului de la Bochemit, recomandate de specialistii in domeniu.

Produsele Bochemit isi pastreaza renumele de 110 ani in domeniul productiei de substante chimice, fiind lider pe piata europeana. De 50 de ani sunt orientati spre producerea solutiilor dedicate pentru protectia lemnului.

Produsele sunt variate, fiecare contribuind la functionalitatea de lunga durata a lemnului. Astfel, Bochemit Antimucegai este util pentru indepartarea mucegaiului din toata gospodaria.

Bochemit Plus I este inamicul insectelor daunatoare lemnului de tipul cariilor, carabusilor si ajuta la eradicarea acestora in diversele stadii de dezvoltare. Alte solutii sunt descrise mai departe, dar si in pliantele de pe Deposib.ro.

Aceste produse nu numai ca sunt dedicate problemelor legate de durata de viata a lemnului, ele sunt impartite pe categorii specifice, in functie de efectul produs. In catalogul de pe Deposib.ro, in categoria produselor de tratare a lemnului poti sa vezi specificatii ce te ajuta in alegere, dar si in utilizare.

Solutiile Bochemit si cum se aplica – lectii tehnice Deposib

Daca lemnul este tratat corespunzator, acesta poate fi un material de incredere pentru orice tip de constructie. Investitia in solutii dedicate tratarii si prevenirii diversilor daunatori si probleme ce apar din cauza conditiilor meteo sau de alta natura isi merita costurile.

Asa cum am specificat, este o resursa regenerabila ce se monteaza usor si are avantajul unei bune izolatii. Fiind flexibil, ca parte structurala nu prezinta deformari in urma cutremurelor sau a altor hazarde naturale.

Bochemit Opti F, produs regasit in catalogul magazinului are actiune asupra mucegaiului, insectelor si ciupercilor. Se recomanda reaplicarea cel putin odata la 10 ani. Are aplicabilitate asupra cherestelei de constructie si a elementelor structurale din lemn, practic util pentru toata locuinta.

Usor de utilizat, fiind sub forma lichida, acesta se poate aplica prin pulverizare, pensulare sau imersie. Daca este posibil, este bine sa fie folosit inca de la inceput si mai apoi sa fie vorba doar despre o aplicare de intretinere din cand in cand.

Un exemplu de solutie protectie lemn Bochemit poate fi si varianta Forte Profi, un produs cu o rezistenta de pana la 30 de ani pentru acoperisuri si elemente exterioare supuse la contactul direct cu apa si alte intemperii. Este la fel un produs destinat sa previna dezvoltarea mucegaiului, insectelor si a altor forme ce deterioreaza lemnul.

In cazul in care lemnul sau alte suprafete prezinta mucegai si acest lucru nu mai poate fi prevenit, Bochemit Antimucegai prezinta un efect vizibil in timp util si completeaza actiunea prin dezinfectare. Se gaseste si in varianta de spray pentru a usura aplicarea.

Unul dintre inamicii principali ai lemnului este mucegaiul. Este o problema frecventa ce prezinta dificultati in intretinerea ulterioara pentru ca se raspandeste usor. De aceea este recomandat un produs profesional in acest sens pentru evitarea maririi zonei afectate.

Cei de la Deposib stau la dispozitie cu o gama variata de produse de tratare a lemnului pentru prevenire, dar si pentru actiune imediata acolo unde este cazul, cele specificate fiind doar o parte a solutiilor de la Deposib.ro.

Leave a Reply