Cum sa alegi o culoare in care vei arata excelent

Unii oameni cred ca este sufiecient pentru o haina sa poarte numele unui designer de brand pentru a i se potrivi perfect. Iata insa, un ghid pentru a putea afla ce culori vi se potrivesc cel mai mult. Incercati sfaturi, coafuri si rochii de seara lungi si incercati un nou look.

Alege in functie de culoarea ochilor si culoarea parului. Apoi, utilizati ghidul pentru a afla ce ar arata cel mai bine pe tine. Culoarea pielii este una dintre cele mai bune metode pentru a determina in ce culori vei arata bine.

Ochi cenusii, par blond deschis: cele mai multe culori vor arata bine pe tine.
Ochi caprui, par blond spre maroniu: maronul si cafeniul, de asemenea, si albastru si roz se potrivesc perfect. Ganditi-va la roz pal, daca aveti tonurile pielii foarte palide.
Ochi caprui, par saten: vei arata grozav in rosu.
Ochi caprui ochi si par saten: auriul va arata grozav daca ai pielea calda. Pielea rece va arata bine in mov. Unele nuante de albastru pot spala culoarea ochilor
Ochii verzi si parul gri argintiu: nuante de albastru si alb.
Ochi verzi cu par saten: Ceva violet sau verde iti poate scoate ochii in evidenta. Violet, daca aveti pielea rece, verde in cazul in care ai pielea calda.Ochi verzi cu parul blond: La fel ca mai sus, dar merge si cu nuante mai deschise, mai pastelate.
Ochii albastri cu parul ghimbir: verde si turcoaz arata grozav. Nu purta rosu cu exceptia cazului in care acesta bate spre portocaliu. Poarta rareori roz, cu exceptia nuantelor de piersica sau coral.
Ochi verzi cu parul ghimbir: la fel ca si in cazul ochilor albastri, poarta nuante de verde pentru a scoate in evidenta ochii superbi.

Parul negru: permite purtarea unor culori mai intense decat persoanele cu parul blond.

In privinta coafurii, daca aveti parul blond, periati-l pana cand devine pufos sau purtati-l intr-o parte. Parul blond platinat are mare nevoie de un breton lateral, scurt si murdar, fara franjuri sau un breton normal in cazul parului scurt.

Parul rosu purtati-l lung si lasat pe spate drept. Ondulat arata prea mult. Satenul poate fi ori foarte lung si pufos ori scurt si ondulat. De asemenea, incercati si varianta foarte scurt.
Sfaturi

Daca sunteti mai plinuta, nu va faceti griji, oamenii de acest fel au structuri osoase fantastice si unii ajung chiar sa arate mai bine decat oamenii cu adevarat subtiri.

Parul blond arata grozav tapat. In loc sa folosesti oja colorata strident, utilizeaza un strat de lac de baza care se usuca in cel mai scurt timp si iti face unghiile sa arate foarte elegant, chiar daca acestea sunt roase sau scurte.

Leave a Reply