Cum să alegi o ținută pe cameră

Într-o meserie precum videochatul, aspectul este foarte important. Până la urmă, în afară de minte și atitudine, îți vinzi imaginea. Aspectul este primul lucru poe care îl vede oricine intră pe un site sau în camera ta, ți atunci acesta trebuie să fie unul bun, care să te reprezinte.

Adaptează-te

În primul și în primul rând, ce porți în fața camerei depinde foarte mult de site-ul pe care ești. Fiecare site are prorpiul sâu stilȘ unele sunt mai informale, mai casual, altele sunt orinetate foarte mult pe glam. Toate acestea le poți descoperi uitându-te la alte modele, cercetând cu atenție site-urile și văzând exact ce oferă fiecare. Dacă lucrezi la un studio de videochat, trainerii o să facă asta pentru tine, indicând exact ce imagine trebuie sâ adopți în funcție de site-ul pe care te loghezi.

Definește-ți stilul

Cea mai frumoasâ ținută din lume nu face doi bani dacă nu te simți comfortabil în ea. Iar acest lucru se va vedea foarte clar pe cameră. Dacă porți ceva ce nu ți se potrivește, vei fi încordată, nu te vei putea mișca liber, iar atnosfera din camerâ va fi afectată de acest lucru. E important să fii originală. Alege ceva ce se potrivețte cu site-ul, dar care se potrivește și cu felul tâu de a fi. Același lucru se aplică și la accesorii și machaj. Dacă lucrezi într-un studio videochat, vorbețte cu trainerii, aceștia te vor ajuta să descoperi ce merge cel mai bine, fără să îți îngroape personalitatea.

Gândește-te la ce atmosferă vrei să creezi

Poate ai o zi în care vrei să fii mai elegantă, o altă zi în care vrei să fii sexy cu un aer ușor inocent, o alta în care vrei să încerci ceva mai sport, sau mai extravagant. Gândește-te în ce dispoziție eștim care e starea ta și ce vrei să aduci pe cameră. Apoi alege fie mai multe ținute cu acea temă, sau, dacă știi că te plictiseți repede, ținute cu teme diferite. Nu uita că este foarte posibil ca ceva să nu prindă, și atunci este bine ca întotdeauna să ai ceva de rezervă. Pregătește totul de dinainte, ca să nu stai nu știu cât să cauți în timp ce ești online.

Folosește accesorii

Accesoriile pot îmbunătăți sau distruge o ținută. Dacă porți ceva mai simplu, poți alege accesorii mai mari, colorate, care să atragă atenția și să ofere o pată de culoare. Dacă hainele sunt mai extravagante, accesoriile trebuie să fie simple, ca să nu încarce prea mult.

Acestea sunt doar câteva sugestii pentru a alege o ținută bună în fața camerei. Dacâ nu lucrezi de acasă, personalul de la un studio de videochat poate să îți vină oricând în ajutor cu sfaturi pentru ce ai putea să porți în ziua respectivă. Nu uita însă că trebuie să îți placă și ție.

Iar daca vrei sa lucrezi la cel mai bun studio de videochat, alege cu incredere Charm Studio! Click aici pentru a completa interviul online!

Leave a Reply