Cum scoti in evidenta un living minuscul

Decorarea unui living mic este de multe ori o cauza de stres si frustrari. In afara spatiului de dormit, petrecem cel mai mult timp din zi in camera de zi, unde stam cand suntem, de obicei, trezi.Realitatea este ca puteti avea un living mic, care sa functioneze la fel de bine si arata la fel de frumos ca unul mare. Cheia este de a profita de solutiile pe care spatiile mici le ofera.

Solutiile noastre la problemele comune de decoratiuni interioare pentru un living mic si a camerelor cu aspect si design minuscul, vor contribui la transformarea camerei de zi tulbure intr-un design divin in cel mai scurt timp.

Controlul dezordinii

Chiar si camerele mari nu vor arata frumos cu o multime de dezordine in ele, iar spatiile mici tind sa devina usor coplesite de prea multe lucruri. Proprietarii de case mici trebuie sa fie deosebit de harnici in privinta dezordinii, iar solutii sunt.

Spatii de depozitare – Atunci cand decoram un living mic, adaugam spatii de depozitare ascunse. Este o necesitate obligatorie. Maximizarea spatiului de sub mesele de cafea si scaune sau canapele, precum si utilizarea colturilor mici ce pot deveni un loc pentru rafturi de perete, sunt sectiuni de luat in considerare. Accesorii utile gasesti pe decodepot.ro.

Dulapurile si sistemele de stocare sunt un mod accesibil de a adauga un aspect personalizat la un pret decent. Dar fii atent, containerele si dulapurile de depozitare pot umple rapid un spatiu mic, lasandu-va inapoi de unde ati plecat.

Stiu ca fiecare isi iubeste lucrurile, dar indiferent cat de organizat esti, uneori, doar nu este suficient spatiu pentru a pastra totul. Daca este si cazul tau, e timpul pentru a lua o privire lunga si grea prin camera pentru a elimina tot ceea ce nu este esential, iti sta in cale sau pur si simplu nu functioneaza.

Prea mult mobilier

O camera de zi mica ar putea sa nu se potriveasca pentru o canapea, doua scaune, doua mese plus o masuta de cafea. Si intr-o casa mica, mobilierul poate deveni cu usurinta o zona de dezordine.

Solutii: prin eliminarea unor piese de mobilier este posibil sa rezolvi doua probleme dintr-o lovitura – vei crea spatiu si vei reduce aglomerarea. Adu canapeaua in centrul atentiei si adauga lent piese de acolo. Cand aveti un aspect care va place, opriti-va. Orice ramane, sunt piese care au nevoie de o noua casa.

Mobilierul este prea mare

Spatiile mici se pot ocupa rapid de canapele mari sectionale, scaune laterale mari sau chiar opere de arta imense. O camera la scara mai mica necesita mobilier scalat mai mic.

Solutii: incepe cu piesa cea mai importanta de mobilier din living – canapeaua. Cauta o canapea intr-o culoare neutra solida cu bratele curate si lombare. In spatii mici, s-ar putea prefera utilizarea unui loveseat in loc de o canapea de dimensiuni mari, cu scaunemaimici si fara brate.

Daca detineti deja o canapea, dar descoperiti ca este prea mare pentru spatiul mic, nu va agitati. Investiti cu prima ocazie intr-o canapea care va place, deoarece reprezinta o piesa de mobilier ce poate dura mai mult decat casa uneori.

Leave a Reply