Cum se alege gazduirea pentru un site Magento?

Unul dintre elementele cheie ale construirii unui magazin pe Magento este alegerea potrivita a companiei de gazduire. Fara indoiala, hostingul stabil joaca un rol semnificativ in functionarea magazinului.

In cele mai multe cazuri, resursele de gazduire au un efect direct asupra unei performante Magento Web Store, prin urmare este foarte important sa alegeti o solutie de incredere Magento optimizata atunci cand revizuiti ofertele de gazduire pentru site-ul web. Daca vrei detalii intra aici.

Sa analizam cele mai importante caracteristici legate de companiile de gazduire la care trebuie sa fim atenti.

Tipuri de servere de gazduire

Performanta site-ului depinde direct de tipul de server si de resursele sale hardware care vor fi disponibile pentru functionarea site-ului web.

Acest lucru este deosebit de important pentru orele si zilele in care activul magazinului dvs. este mai mare decat de obicei. Daca deschideti un site web al companiei de gazduire, veti vedea unele dintre cele mai populare tipuri de solutii de gazduire:

Resursa partajata

In oferta de gazduire partajata, resursele de sistem sunt situate pe un singur server / computer care este utilizat pentru multe site-uri web diferite care sunt gazduite de o companie de hosting.

Deci, performanta este mai mica decat cu un server dedicat. Dar daca aceasta gazduire este optimizata pentru Magento, ceea ce inseamna ca dispune de toate configuratiile necesare pentru platforma Magento, aceasta poate functiona foarte bine pentru magazinele mici, in functie de resursele de server disponibile.

VPS (server privat virtual)

Acest tip este similar cu hostingul partajat. De asemenea, utilizeaza capacitatea partajata a sistemului, dar intr-un mod usor diferit. In cazul unui VPS, performanta este mai buna deoarece resursele de sistem sunt dedicate utilizatorului mai mult in comparatie cu o gazduire partajata. Este o solutie buna pentru magazinele de dimensiuni medii.

Server dedicat

Aici aveti propriul computer (server), separat de ceilalti. Capacitatea sa este utilizata numai pentru site-ul dvs. Web. De asemenea, permite implementarea unor configuratii diferite pe server pentru a imbunatati performanta site-ului, lucru care nu functioneaza intotdeauna cand aveti un server partajat.

Intr-adevar, un server dedicat este mai rapid, dar, de obicei, este mai scump decat unul partajat sau un VPS.

Stocarea in cloud

Solutia cea mai flexibila este cloud. De asemenea, se bazeaza pe resurse partajate, dar poate fi redusa de la un nivel scazut la un nivel foarte ridicat (egal cu hosting dedicat sau chiar mai bun). Deci, aceasta solutie este potrivita pentru magazine, care planifica o crestere a vanzarilor in viitorul apropiat.

Aceasta alegere permite existenta resurselor necesare fara a fi nevoie sa migrati la un alt server mai puternic in caz de crestere (spre deosebire de utilizarea tipurilor partajate, dedicate sau VPS).

Pentru a fi mai specific, serviciul cloud este un set complex de sisteme de cluster care permit partajarea unei cantitati specifice de resurse (preconfigurate de un utilizator) necesare pentru un site Web. Costul serviciului depinde de cantitatea de resurse alese pentru magazin.

Suport

Este bine sa aveti sprijin 24/7 din partea companiei dvs. de gazduire. Daca aveti o problema critica, stiti ca puteti sa le trimiteti prin e-mail sau sa faceti un apel in orice moment si va vor ajuta sa remediati problema.

Leave a Reply