Cuvintele cheie long tail si de ce sunt importante

Cuvintele cheie in coada lunga sunt cuvintele cheie sau frazele cheie care sunt mai specifice – si, de obicei, mai lungi – decat cele mai frecvent cautate cuvinte cheie.

Cuvintele cheie cu coada lunga obtin trafic de cautare mai redus, dar vor avea, de obicei, o valoare de conversie mai mare, deoarece acestea sunt mai specifice. Pe www.smartseopack.com poti afla cum sa-ti imbunatatesti strategia SEO.

Pentru a profita intr-adevar de o strategie de cuvinte cheie care se concentreaza pe cuvantul cheie cu coada lunga, ar trebui sa aveti o viziune clara asupra companiei dvs., a produsului si a site-ului dvs. In acest post, as vrea sa va ajut sa intelegeti importanta cunoasterii propriului produs si a efortului pe care ar trebui sa-l faceti pentru a clasifica cuvintele cheie lungi.

Care este misiunea ta? Daca vrei sa vinzi ceva, ar trebui sa ai un produs excelent! Si ar trebui sa fii constient de ceea ce ofera produsul sau site-ul tau publicului … ceea ce il face deosebit. Daca stii si intelegi acest lucru, va fi mult mai usor sa-ti faci publicul sa-ti cumpere produsele. De aceea, ar trebui sa aveti timp sa va ganditi la unicitatea produsului dvs. si sa scrieti acest lucru pe site.  Poate ca vinzi croaziere in Hawaii.

Oferiti facilitati excelente pentru copii, facand croazierele potrivite in special pentru parintii tineri sau pentru mamele singure. Oferirea de croaziere pe mare pentru Hawaii pentru mamele singure, ar putea fi unicitatea serviciului dvs. Aceasta este misiunea ta, nisa ta, asta trebuie sa oferi publicului tau! Asigurati-va ca va scrieti misiunea in cuvinte care sunt folosite si intelese de publicul dvs. ca o viziune a companiei dvs., a produsului dvs. si a site-ului dvs. Web.

Competitivitatea pe piata. In unele piete, este foarte greu sa te clasezi in top. Unele piete sunt foarte competitive, cu companiile mari dominand rezultatele cautarii. Aceste companii au un buget foarte mare de cheltuit pentru marketing in general si SEO in mod special.  Clasamentul pe aceste piete este greu de obtinut.

Veti fi in imposibilitatea de a concura cu un buget mic pe o piata precum industria calatoriilor, utilizand termeni de cautare ca Vacation Hawaii. Cu toate acestea, daca aveti misiunea clara, ar trebui sa puteti defini ce determina produsul sau site-ul dvs. sa iasa de pe aceasta piata.

Ar trebui sa va puteti gasi nisa. Si ar trebui sa-ti folosesti misiunea pentru a incepe clasarea! Luand exemplul nostru ipotetic de mai sus (de croaziere pentru mame singure in Hawaii), ar insemna ca ar trebui sa va concentrati pe termenul mai putin competitiv „croaziere mama singura Hawaii”. Din nou, utilizati cuvintele care sunt utilizate de publicul dvs. tinta (si evitati terminologiile dificile).

Cuvintele cheie lungi si clasamentul. Este mult mai usor de clasat pentru cuvinte cheie lungi decat pentru cuvinte cheie mai comune.

Un alt beneficiu pentru focalizarea pe cuvinte cheie cu coada lunga este ca, desi aceste cuvinte cheie sunt folosite mai putin in cautari, vizitatorul care gaseste site-ul dvs. utilizand aceste cuvinte, este mai probabil sa cumpere serviciul sau produsul pe care il vinzi.  Cu cat termenii de cautare sunt mai lungi si mai specifici, cu atat sunt mai mari sansele de conversie.

Leave a Reply