De ce Mercedes M-class a primit toata admiratia pasionatilor de masini

Mercedes M-class este o masina usoara pentru off-road de la Mercedes, si este una dintre cele mai bune pentru mersul pe teren accidentat din toata gama, avand insa dimensiuni rezonabile si un consum acceptabil.

Include senzori de parcare pe fata si pe spate, hayon cu motor, oglinzi care se pot regla electric si sisteme media de ultima generatie. In plus, confortul este foarte important si s-a pus mare accent pe el, de unde si faptul ca aceasta masina are scaunele cu reglare lombara pe patru directii.

Inca de la aparitie, masina a acaparat rapid piata iar in prezent sunt numeroase piese auto pentru Merceces M Classe 320 CDI pe care posesorii le pot cumpara atunci cand masina pare ca este pe cale sa nu mai functioneze corect.

Este recomandat sa se faca reviziile tehnice periodice, iar in momentul in care masina da semnale ca se intampla ceva, sa se faca vizite in service. O piesa schimbata la timp sau mai devreme pentru preventie, va elimina posibilitatea de cheltuieli majore ulterioare.

De-a lungul timpului, Mercedes M-Class a avut numeroase modificari si facelifturi. In prezent a primit un volan nou si un nou bord, mult mai elegante si mai interesante.

O alta modificare nu foarte mare a aspectelului vizual, inclusiv a barelor de protectie, noua grila, oglinzile redimensionate si farurile in nuante intunecare au fost cele mai importante elemente care au generat simpatia publicului.

Modificarile mecanice sunt minime, motorul a cunoscut si el unele imbunatatiri iar noul 280 CDI si cel mai bine vandut motor diesel – 320 CDI consuma in prezent mai putin. Consumul de combustibil se imbunatateste cu pana la 1,2mpg si 8g / km.

Aceste modificari se aplica doar versiunii SE a acestei masini, in timp ce modelele sport nu se modifica in ceea ce priveste consumul deoarece castigurile de design au sacrificat performanta prin introducerea unor roti mai mari.

Masinile sport insa sunt considerate masini de lux si de aceea modificarile in ceea ce priveste consumul nu au fost o prioritate. In interior, pedalele sunt din aluminiu, scaunele sunt specifice unei masini sport si exista mai multe accesorii cum ar fi husele din piele si display-urile mari.

Rotile de dimensiuni mai mari garanteaza mai multa stabilitate si o mai buna aderenta pe drum. In modelele cu roti mai mici din gama SE performanta este aproximativ similara si masina va ramane stabila pe orice tip de traseu.

Toate modelele de masini oferite de Mercedes se disting prin eleganta, rezistenta si calitate. In momentul in care masina este intretinuta corespunzator, ea va multumi utilizatorului sau printr-o perioada lunga de viata si prin drumuri sigure.

Importanta schimbarii la timp a pieselor nu trebuie trecuta cu vederea, pentru a fi evitate costurile ulterioare generate de stricarea altor componente adiacente.

Mercedes M-class este o masina fiabila si perfecta pentru drumurile noastre pline de gropi, insa utilizatorul va trebui sa aiba in vedere faptul ca se afla la volanul unei masini scumpe care trebuie sa beneficieze de intretinerea corecta.

Leave a Reply