De ce nu iti acceseaza lumea site-ul?

Atunci cand ti-ai deschis o afacere, cu siguranta te-ai gandit pas cu pas la toate detaliile importante care te pot ajuta sa castigi cat mai multi bani de pe urma produselor pe care le vinde firma ta.

Cel mai bine ar fi sa incepi o campanie buna de promovare, atat offline, cat si online. In ceea ce priveste promovarea online, poti sa ai un site oficial al firmei pe care sa fie prezentate mai multe date despre firma ta.

Este foarte posibil si sa ai un site oficial al afacerii tale, iar el sa nu fie accesat din mai multe motive, pe care ti le voi enumera in continuare.

In primul rand, cand accesezi un site web, indiferent ca este site-ul unei firme, sau ca este un site care contine stiri sportive sau orice altceva, in momentul in care designul site-ului nu te atrage, si este invechit, atunci cu siguranta a doua oara nu vei mai accesa acel site.

Exact aceiasi situatie este si in cazul site-ului tau, pentru ca daca un vizitator nu este multumit de ceea ce vede, a doua oara nu iti va mai accesa site-ul.

Vremea in care GIF-urile animate erau la moda a cam trecut, iar in cazul in care site-ul tau contine astfel de elemente, si grafica este deasemenea stearsa, atunci nici nu mai trebuie sa te mire faptul ca nu ai multi vizitatori pe site.

Tabelele cu oferte care sunt prezentate sub forma unor fisiere tip, cu siguranta sunt invechite, pentru ca mai nou se fac tot felul de alte prezentari ale produselor, care sunt pe placul clientilor. Daca abordezi un stil invechit de prezentare a produselor, atunci este evident faptul ca nu vei avea multi vizitatori pe site.

Un alt motiv care poate sa determine lumea sa nu iti mai acceseze site-ul, este faptul ca acesta se incarca extrem de greu, si cu siguranta un vizitator de pe site nu va accepta sa iti acceseze site-ul, insa sa astepte mult timp pana cand acesta se incarca.

Cu siguranta, atunci cand clientii iti acceseaza site-ul, ei vor vedea acolo imaginea ta si a companiei, astfel ca trebuie sa actualizezi foarte des site-ul. In caz contrar, nu vei avea foarte multi vizitatori pe site, ceea ce nu te va bucura.

Deasemenea, sunt cazuri in care utilizatorii iti posteaza comentarii negative referitoare la calitatea site-ului. In acest ca, va trebui sa te gandesti serios la o solutie pentru ca site-ul tau sa fie cat mai apreciat si cat mai vizitat de catre lume.

Ei bine, in aceste conditii, cu siguranta trebuie sa apelezi la servicii profesionale seo, si ar fi important pentru tine sa vezi DanBradu.com ce solutii si ce oferte iti poate propune.

Mai mult ca sigur, daca vei apela la serviciile profesionale oferite de o astfel de companie, nu dupa foarte mult timp, site-ul tau va incepe sa aiba din ce in ce mai multi vizitatori.

Asadar, in concluzie este foarte important ca site-ul oficial al firmei sa aiba cat mai multi vizitatori, pentru ca astfel exista si posibilitatea ca acestia sa devina clienti pentru firma ta.

Leave a Reply