De ce sa alegi sa fii un antreprenor in serie

Antreprenorul in serie este considerat a fi un actor principal si un simbol al economiei de piata pe care o revolutioneaza datorita ideilor pe care le dezvolta si le pune in practica. Rolul acestuia se amplifica substantial si are un rol determinant in manifestarea pe plan creativ si calitativ.

Andrei Ursachi duce totul la un nivel superior si este admirat pentru vointa si dorinta de reusita. Este un personaj muncitor care este dispus sa isi asume orice risc. De aceea, reprezinta un model pentru ceilalti. Antreprenorii isi pun ideile in practica inca de pe bancile scolilor, iar la maturitate ajung sa aiba cifre de afaceri de ordinul milioanelor de euro.

Lansarea unei afaceri presupune capacitatea de a actiona intr-un mediu ce ofera o gama variata de incertitudini. De aceea, trebuie sa stii foarte bine cum sa le faci fata si sa fii pregatit pentru orice. Reusita este mai presus de orice, iar cuvantul “insucces” nu exista in vocabularului unui antreprenor in serie ca acesta.

Practic, nu este vorba despre altceva decat despre capacitatea de a o lua de la capat dupa fiecare esec. De aceea, tenacitatea este calitatea necesara in aceste conditii. Sunt persoane care isi risca propriile economii facute de-a lungul anilor pentru a le investi intr-o idee care poate revolutiona secolul in care traim.

De asta, ideile acestor antreprenori schimba lumea. Conceptul de antreprenor in serie este unul relativ nou aparut in domeniul de business. Antreprenorii cei mai de success sunt motivate nu doar de obtinerea unor sume mari de bani, ci si de dorinta de a schimba cu ceva lumea in care traim.

Acestia pun pasiune in produsul pe care il dezvolta, avand in credere ca serviciul sau produsul pe care il dezvolta vor schimba viata clientilor in mai bine si le vor face traiul mai usor.

Ce alte trasaturi mai definesc antreprenorul

Capacitatea si abilitatea de a sti cu exactitate cand este momentul sa investeasca sau sa se retraga. Capacitatea de a sesiza o oportunitate si de a vedea ceva acolo unde nimeni nu a vazut nimic. Antreprenorii sunt manati de curiozitatea de a identifica niste nise care pot reprezenta un potential urias pentru dezvoltarea unei idei inovatoare.

Acestia au o viziune pe care sunt in stare sa o impartaseasca celor care doresc sa investeasca in ideea lor, precum si clientilor. Totul inseamna risc, mai ales in cazul unui business luat de la zero. Este foarte greu, dar si riscant sa faci aceste lucruri, insa de asta exosta antreprenorii in serie, nu-i asa?

Un antreprenor trebuie sa fie sigur ca produsul pe care il dezvolta corespunde nevoilor pietei actuale, dar si viitoare. Increderea antreprenorilor trebuie sa tina piept si celor care nu iau in serios ideile lor. Sceptici se gasesc oriunde.

Leave a Reply