De ce sa pui un distribuitor calorifere 7 cai teava ppr la centrala?

Noile provocari legate de limitarea resurselor naturale au dus la aparitia unor echipamente performante, care sa rezolve, macar partial, aceasta problema. Pentru eficientizarea incalzirii pe timp de iarna, una dintre solutii este implementarea in sistemul centralei a unui distribuitor calorifere 7 cai teava ppr.

De ce sa pui un distribuitor calorifere 7 cai teava ppr la centrala?

Foarte multa lume acorda o importanta mult mai mare unor detalii de design, de aranjament, decat celor care tin de eficienta, de costuri scazute de exploatare pe timp indelungat si de consum mic, deci de pastrarea resurselor naturale cat mai mult. De ce sa pui un distribuitor calorifere 7 cai teava ppr la centrala?

Distribuitorul este cel care distribuie caldura in mod echitabil in toate caloriferele, si care, de asemenea, duce printr-o singura teava, caldura de la centrala catre un loc in care ea sa poata sa fie distribuita eficient catre celelalte calorifere sau bai. De obicei, centrala este pusa intr-o parte a casei si ar trebui trase foarte multe tevi, si foarte lungi, pentru a ajunge la toti consumatorii, fie ca sunt caloriferele din camere fie ca sunt bateriile din bai si de la bucatarie.

De aceea, in general, distribuitorul este pus undeva unde sa faca trecerea aceasta usor, poate pe hol sau intr-un punct relativ echidistant fata de toti consumatorii. Odata ca nu se mai pun atatea tevi, a doua oara, pompa centralei functioneaza mai usor, cu un consum mai mic, pentru ca are de pompat agent termic pe o singura cale, nu pe 7. De ce sa mai pui un distribuitor calorifere 7 cai teava ppr la centrala?

Pentru ca este o modalitate foarte usoara de a inchide una dintre cai in caz de avarie. Distribuitorul calorifere 7 cai teava ppr poate sa inchida din el fiecare teava, are doua teuri de capat pe distribuitor 1“ cu aerisitor automat si robinet de golire, ceea ce face aerisirea caloriferelor si a circuitului extrem de facila si usoara.

Ce mai contine un set distribuitor calorifere 7 cai teava ppr?

Pe langa cele doua teuri de capat cu aerisitor automat si robinet de golire, setul mai contine si 14  semiolandezi pentru teava ppr cu diametru 20 mm  si filet de ¾, o bucata distribuitor cu robineti de inchidere termostatati inclusi  si o bucata distribuitor cu robineti de inchidere cu imbus , precum si un set prindere distribuitor in cutie sau pe perete.

Aceasta ultima caracteristica este menita sa satisfaca si pretentiile de design ale proprietarilor de case, nu doar pe cele de functionare in conditii optime si cu consum de resurse minim. Un distribuitor calorifere 7 cai teava ppr poate sa fie postat pe perete sau, in cel mai bun caz, poate sa fie incastrat intr-o cutie metalica, astfel incat designul casei sa nu fie afectat. Cutiile se gasesc in mai multe forme si dimensiuni, in functie de nevoile casei.

Montarea unui distribuitor calorifere 7 cai teava ppr este absolut necesara pentru instalatia de incalzire in orice casa, in orice locuinta, atat pentru optimizarea distributiei caldurii si a consumului, cat si pentru prelungirea vietii componentelor, de la centrala la calorifere.

 

 

Leave a Reply