Depresia, boala secolului XXI. Apeleaza la un psiholog bun pentru a te trata!

Daca simti ca nimeni nu te intelege, ai din ce in ce mai multe probleme, devii din ce in ce mai trist si nu mai gasesti rezolvare la absolut nimic, cred ca este momentul sa apelezi la un psiholog de specialitate.

Cu totii trecem prin momente in care efectiv ne sfasie sufletul in milioane de bucati, iar tradare dupa tradare, ajungi sa nu mai ai incredere in oameni, implicit in tine ca om. Nu mai esti capabil sa te concentrezi la sarcinile pe care le ai zi de zi, nu iti mai doresti nimic, nu mai putere sa lupti si te opresti. Te opresti din tot si parca lumea s-a oprit in loc.

Stiu, cu totii trecem prin momente dificile prin viata si par ca nu mai trec niciodata. Dar mai stim ca la orice problema exista si rezolvare, trebuie doar sa ne dorim. Spre exemplu, aici gasesti un psiholog bun din Bucuresti care intr-adevar te poate ajuta.

De ce sa apelezi la un psihoterapeut

Psihologul este acea persoana care nu te judeca, nu te cearta si nu te condamna pentru deciziile din viata ta. Psihologul te va asculta pana la cel mai mic detaliu si va sti sa te ajute sa iti recapeti din nou increderea in tine.

Daniel Ivan este un psihoterapeut cu experienta in domeniu, care iti vine in ajutor atunci cand ai nevoie. Are cunostinte vaste in tot ce inseamna psihologie, deoarece a colaborat de-a lungul timpului cu diversi specialisti in acest domeniu, ceea ce a dus la dezvoltarea sa profesionala.

In cabinetul de psihoterapie Daniel Ivan vei putea sa te simti in largul tau, vei prinde incredere si vei avea parte de schimbarile de care ai nevoie.

Orice om are perioade in care efectiv clacheaza si nu mai are putere sa lupte, insa daca nu se face nimic in acest sens si nu se cere ajutor, situatia se poate agrava ducand la  stari de anxietate, atacuri de panica, iar in ultima faza, depresie.

Depresia este considerata boala secolului XXI, o boala greu de acceptat atat de pacienti, cat si de societate.

Insa este vital sa constientizam ca daca nu se apeleaza la un psiholog de specialitate, aceasta poate recidiva, ducand in unele cazuri la suicid. In general, orice situatie poate degenera daca nu este tinuta sub control.

In acest context, un psiholog bun precum Daniel Ivan, poate fi cel care te poate ajuta, indiferent de problemele pe care le ai.

Date de contact:

contact@danielivan.ro

0761.600.020

Leave a Reply