Despre puterea zambetului alb si luminos  si cum il poti obtine

Zambetul este calea de comunicare care depaseste barierele impuse de limbaj, oferindu-ne in acelasi timp un aer mult mai relaxat, chiar distractiv. La obtinerea unui zambet alb si stralucitor contribuie albirea dentara – una dintre procedurile de cosmetizare dentara.

Ca raspuns la interesul exagerat pe care lumea la momentul actual il manifesta fata de aspectul fizic, din ce in ce mai multi viseaza la un zambet perfect. Putini sunt cei care, natural, beneficiaza de unul complet alb, astfel ca cei mai multi dintre noi suntem nevoiti sa apelam la tratamentele de albire dentara.

De ce albirea dintilor?

Dantura alba imbunatateste semnificativ infatisarea exterioara si isi aduce aportul la o stare de spirit mai buna. Specialistii au concluzionat ca beneficiarii unei danturi albe au mai multa incredere in ei, implicit o sansa mai mare la succes.

Daca in urma cu cativa ani oamenii mergeau la dentist numai atunci cand intampinau probleme, iata ca astazi merg si pentru a arata mai bine.

Astfel, un zambet luminos sustine drumul catre succesul social si cel profesional. Este biletul tau spre un aspect fizic mai tanar si o fire mai increzatoare in fortele proprii.

Ce produse poti alege pentru albirea dentara?

Pe piata exista o paleta larga de produse de albire care promit rezultate eficiente. Iata despre ce este vorba!

  • Pasta de dinti pentru albire – poate deveni pasta de dinti pe care o utilizezi zi de zi in scopul albirii danturii. Poti opta sa folosesti o astfel de pasta de la o marca pe care o folosesti deja si de care esti incantat sau poti alege o pasta de dinti special conceputa in acest sens.
  • Apa de gura cu efect de albire – in afara de efectul pe care il vei resimti pe loc – o respiratie proaspata, apa de gura care promite albirea dintilor reprezinta o alternativa de luat in considerare.
  • Benzile pentru albire – sunt acele benzi pe supafata carora se afla peroxid de hidrogen, substanta recunoscuta pentru proprietatile sale de albire a danturii. Eficienta produselor Crest Professional a fost dovedita si, prin urmare, popularitatea acestora nu s-a lasat prea mult asteptata. Spre deosebire de tratamentul cu laser efectuat in cabinetul medical, care este strict, benzile marca Crest Professional presupun flexibilitate si comoditate, desi rezultatele sunt aceleasi. Pentru a te bucura de rezultate o perioada cat mai indelungata, creionul pentru albire vine in completarea tratamentului cu benzi.
  • Albirea profesionala – se realizeaza numai in cabinetul medicului stomatolog, iar rezultatele sunt imediate. Nu este o metoda la indemana oricui din cauza preturilor, cel mai adesea piperate.

Cauzele care duc la modificarea culorii naturale a dintelui

Eficienta cu care actioneaza tratamentul de albire este determinata de tipul de pete de pe suprafata dintilor, concentratia agentului de albire din produsul folosit, cat si respectarea instructiunilor cu care vine acesta insotit.

Alimentele si bauturile inchise la culoare pot cauza colorarea dintilor in galben, portocaliu sau maro. Cu cat persoana este mai inaintata in varsta, cu atat dantura va fi mai afectata.

Important este de asemenea si factorul genetic. Acesta stabileste culoarea naturala a dintilor unei persoane, care pot avea uneori o tenta galbena, maro sau gri.

Cand igiena orala este realizata defectuos, tartrul va afecta culoarea de baza a dintelui. Depozitarea de resturi pe suprafata dintilor poate cauza diverse coloratii, acestea fiind mai vizibile in zonele mai dificil de curatat.

In unele situatii, interventiile care au avut loc pe canalul dintelui pot duce la decolorari in maro, uneori chiar negru. Lucrarile dentare se pot deteriora in timp, lucru care va duce la aparitia unor colorari locale ale dintilor, in special pe marginea zonelor lucrate.

Tratamentele de durata cu anumite antibiotice pot produce pete pe dinti, iar uneori decolorarea intregului dinte.

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa te convingi pe cont propriu de eficienta produselor Crest Professional. Cei interesati pot consulta online paleta de produse puse la dispozitie accesand benzicrest.ro.

Leave a Reply