Eu am reusit sa scap de mediocritate si poti sa faci asta si tu

Să reușești în viață nu este deloc ușor. În contextul în care un loc de muncă bine plătit este mai greu de găsit, cei mai mulți dintre noi ne chinuim să supraviețuim de pe o zi pe alta, încercând să reușim chiar și la noi în țară. Din păcate însă tot mai multe persoane aleg să părăsească România pentru a-și căuta un loc de muncă mai bine plătit în alte țări din Europa.

Asta nu înseamnă însă că nu poți reuși să cunoști succesul și în țară. Cu siguranță nu este ușor, dar se poate, iar asta este cel mai important lucru. Eu, de exemplu, am reușit așa că nu trebuie să plecăm din start cu ideea că nu se poate.

La fel ca multe alte fete din orașe nu foarte mari din România am plecat și eu de jos. Deși am învățat și am făcut chiar și o facultate, după ce am ieșit de pe băncile sale m-am lovit de realitate: e foarte greu să găsești un loc de muncă bine plătit! M-a frustrat enorm acest lucru însă nu am renunțat.

Am testat tot felul de joburi și le-am schimbat destul de des, dat fiind faptul că aveam o mulțime de nemulțumiri. Iar cele mai multe erau legate, desigur, strict de partea financiară. Deși aveam studii, pregătire și la un moment dat chiar destul de multă experiență în domeniile pe care le încercam, primeam în continuare destul de puțini bani.

Ce am ales să fac? Ei bine, am ieșit din convențional. M-am decis să fac ceva diferit, care să îmi permită un stil de viață fără lipsuri. Așa că acum lucrez la un studio de videochat din Galati și mă bucur nespus că am ales să urmez acest drum.

După ce am decis să intru în acest domeniu, mi-am dorit să găsesc cel mai bun studio cu care să colaborez. Eram sătulă de dezamăgiri așa că de data aceasta am vrut să merg la sigur. Citisem o mulțime de informații utile pe internet, așa că eram destul de documentată încât să nu dau greș. Așa am ajuns la SmartChat.

Încă de la primul interviu am simțit că va fi o colaborare reușită. Și multă dreptate am mai avut. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera relaxantă și prietenoasă dar cel mai mult m-a convins faptul că urma să câștig bani frumoși. Iar după primele încasări am simțit că sunt apreciată la adevărata mea valoare.

Sunt deja ani buni de când am luat această decizie și sunt încă pe același drum. Iar deocamdată nu plănuiesc să îmi schimb domeniul prea curând. Sunt foarte mulțumită de viața pe care o duc și de beneficiile de care mă bucur la SmartChat așa că sunt sigur că aceasta a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată.

Încet-încet viața mea s-a schimbat în bine și am uitat ce înseamnă neajunsuri. Ba chiar mi-am permis tot mai multe mofturi și m-am bucurat de tot ce mi-a oferit viața, ceea ce vă recomand și vouă.

Leave a Reply