Ford F-150 Raptor, masina perfecta pentru teren, o gasesti in oferta de la Elite Cars Leasing

Daca Ford F-150 Raptor cauti, vei gasi la Elite Cars Leasing negresit. Un dealer auto cu 3 locatii in tara, care promite calitate si masini verificate. De dragul diversitatii in oferta cu care se lauda, iata ca si acest model de Ford este disponibil aici.

Achizitia auto de aici vine la pachet cu o serie de avantaje. Site-ul oficial este www.elite-cars-leasing.ro si aici vei gasi detalii despre conditiile de leasing auto, ce masini sunt disponibile si in ce conditii. Sunt noi sau putin rulate, la fiecare tip de masina vei gasi descrierea tehnica – motorizare, kilometraj, an de fabricatie, tip de caroserie etc. – precum si pretul. Ai toate variantele necesare, brut, net, cat te-ar costa lunar sa achiti.

Sa alegi ofertele auto de la Elite Cars Leasing inseamna nu un compromis, ci avantaje de client. Asadar bucura-te de preturi bune la masini noi si rulate. Chiar daca sunt second hand, acestea sunt verificate, au kilometrajul real si istoricul la zi. Adica cumperi cu incredere ceea ce stii ca este realmente calitatea prezentata.

Poti pleca efectiv cu masina din showroom sau alegi sa iti fie livrata. Cat despre partea de costuri, aici vorbim si despre solutii de finantare, pe care le poti solicita – fie ca persoana fizica sau juridica – prin intermediul celor de la Elite Cars Leasing.

De ce Ford F-150 Raptor?

Sa ne intoarcem insa la Ford F-150 Raptor. De ce ai alege acest tip de masina? Nu degeaba se spune ca fiecare autovehicul este proiectat pentru anumite nevoi. Ei bine, iata aici exemplul perfect. Acest tip de Ford este unul potrivit pentru teren, off road, pentru zone muntoase sau santier. Masina aceasta este ideala daca transporti marfa, utilaje, echipamente, diverse bunuri, ai nevoie mereu de diverse scule.

Sunt diverse motive pentru care ai dori sa alegi acest tip de masina. In special motivele sunt legate de masina robusta, practica, durabila, cu o caroserie impunatoare cu care poti cutreiera si drumurile de munte daca e cazul, drumurile inzapezite, santierele, zonele greu accesibile unde circuli adesea. Sunt masini cu un pret pe masura.

Daca analizezi ofertele auto de pe piata iti dai seama ca la Elite Cars Leasing ai acest avantaj al pretului nu doar corect, dar si avantajos. Ai disponibile modele precum V8 5.0 SHELBY Super Snake, Raptor 3.5 V6 sau 2.0 TDCi 4×4. Toate acestea si nu numai le poti vizualiza si online, cu preturi cu tot. Pentru variantele auto ce nu sunt inmatriculate poti primi asistenta din partea echipei.

Daca ceea ce vei gasi aici sau in cele trei showroom-uri nu este pe placul tau, poti solicita masina dorita la comanda. In acest sens ai servicii complete de la Elite Cars Leasing, incepand cu partea de asistenta si pana la consiliere privind actele sau solicitarea finantarii.

Drumul parcurs pentru a alege masina de care ai nevoie si pe care ti-o doresti in mod special poate fi unul anevoios. Nu si in acest caz! Conteaza pe un dealer auto cu experienta.Contact:

0758 908 010

office@elite-cars-leasing.ro

Leave a Reply