Fotografiile de nunta. Amintiri nemuritoare si nepretuite

Poti sa citesti toate articolele publicate vreodata in ziarele si revistele tuturor timpurilor, sa verifici liste intregi pe sute de site-uri si blog-uri, sa ceri parerea prietenilor care au trecut deja prin asta cu luni de zile inainte, si tot nu vei fi pe deplin pregatit pentru ce te asteapta in “marea zi”. Si mai mult decat atat, ce sa vezi?

Marele eveniment, intens pregatit, planificat minut cu minut cu mult timp inainte, va trece intr-o secunda.

Zile intregi de alergat prin magazine dupa accesoriile potrivite, probe dupa probe pentru rochia perfecta, nenumarate cercetari pentru gasirea gustului desavarsit al tortului miresei, giga de muzica ascultati pentru alegerea melodiei care sa uimeasca invitatii in deschidere, sute de telefoane, nenumarate ore petrecute pe net si totul pentru “acea” zi, care trece pe langa tine, ca o clipa, ca o emotie, ca un gand.

Odata ce cosmarul pregatirilor a luat sfarsit, iar marea zi s-a incheiat, astepti cu emotie sa primesti albumul cu fotografii, pentru a retrai, iar si iar, ziua aceea minunata, cea mai scurta din viata ta. Vei descoperi, printre sutele de cadre, momente pe care nici le-ai remarcat, ti le vei aminti cu drag si nostalgie pe cele care te-au marcat emotional si vei rade la revederea personajelor haioase.

Si toate astea, pentru ca, uneori, o fotografie spune mai mult decat o mie de cuvinte, iar fotografia de nunta are o valoare si mai mare: exprima dragoste, promisiuni, pasiune, bucurie si amintiri pentru o viata. Prin acest fapt, si nu numai, fotografiile de nunta devin amintiri nemuritoare si nepretuite, in acelasi timp.

Fotografia de nunta a avut de parcurs un drum greu. Multumita tehnologiei tot mai avansate a camerelor de fotografiat, dar si a instrumentelor tot mai complexe de editare imagini, un fotograf la o nunta poate crea adevarate capodopere.

Cand vine vorba de o sesiune cu un fotograf profesionist pentru nunta, fiecare cuplu se gandeste sa creeze amintiri frumoase, unice, cu care sa ramana dupa marea zi, asa ca prezenta acestui personaj la un astfel de eveniment nu trebuie subestimata.

Nu este deloc simplu. Fotograful de nunta este, de fapt, un artist a carui misiune este pe masura importantei evenimentului in sine: sa surprinda “iubirea”, acest cuvant de o insemnatate imensa, intr-un click.

Artistii adevarati te fac sa te indragostesti de arta lor. Asa si un fotograf bun precum unul de la jadoris.com, care zugraveste prin imagini, povestea unei mari iubiri. Fotografia de nunta trebuie sa lase frau liber imaginatiei, sa spuna povestea natural, sa exprime real frumusetea pe care ocazia in sine o creeza.

Leave a Reply