Geanta – un accesoriu esential pentru femei

Daca celelalte accesorii dedicate femeilor sunt oarecum optionale, o geanta este absolut necesara oricarei femei. Ba, mai mult decat atat, realizand cat de practica si functionala poate fi o geanta, tot mai multi barbati au inceput sa adopte aceasta moda.

Barbatii care deja detin o geanta specifica stiu cat de necesara este, pe cand pentru altii, geanta unei femei reprezinta un adevarat mister. Dar sa lasam barbatii si gentile pentru acestia deoparte si sa ne concentram mai mult pe importanta gentilor pentru femei.

  • Geanta are un rol practic

Sa nu uitam de scopul estential al unei genti si anume cel de a depozita si de a transporta diverse obiecte necesare atunci cand femeile sunt in deplasare.

Pe piata au aparut genti in diverse marimi – de la cele mici de tip plic si pana la cele de tip shopping bag, atat de utile chiar si la cumparaturi.  Totul tine de nevoile fiecarei femei in parte, in functie de locul unde urmeaza sa poarte geanta si de obiectele necesare acolo.

In cadrul magazinului online Zevo cele interesate regasesc o gama larga de modele de genti, de diverse marimi, cu fel si fel de compartimentari si intr-o gama larga de culori. Avantajul acestora este faptul ca sunt confectionate de piele naturala de calitate inalta, astfel incat, daca sunt ingrijite corespunzator, pot fi purtate chiar si 5 ani.

Printre cele mai practice genti sunt cele de tip crossbody (tip postas), care permit mainilor sa fie libere si distribuie greutatea gentii pe toata suprafata corpului, nu doar la umeri sau la nivelul mainilor. Zevo a atribuit o categorie speciala acestor tipuri de genti, regasind aici modele variate precum Mariela, Rania, Iris, Anastasia, Sabrina si multe altele.

  • Geanta completeaza perfect orice tinuta

Celalalt rol estential al gentii este de a completa o tinuta. Indiferent de tinuta abordata, o geanta are scopul de a o intregi. Majoritatea femeilor asorteaza geanta la culorile pe care le au in tinuta purtata la momentul respectiv.

In plus, la cat de mult au evoluat modelele de genti, acestea pot fi purtate atat la tinute casual, office, elegante, cat si la cele sport. In special, in cadrul magazinului Zevo sunt disponibile si genti tip rucsac, potrivite mai ales pentru sesiunile de shopping sau plimbarile prin oras. Acestea sunt un trend foarte abordat de catre femei in ultima vreme si confera acestora lejeritate maxima.

Indiferent de optiuni, preferinte sau necesitati, orice femeie isi poate gasi geanta ce i se potriveste la Zevo. Modelele disponibile se regasesc pe site-ul oficial zevo.ro.

Leave a Reply