Gelozia si lasitatea

Sunt doua chestii pe care le urasc. Mai ales cand sunt duse la extrem ..

Gelozia:

gelozie

Nu zice nimeni sa nu fii putin gelos, ca deh, asa arati ca-ti pasa daca cineva atenteaza la borcanasul tau cu miere, dar nu exagera. Lasa omul sa respire .. Nu face crize cand intoarce capul pe strada dupa vreo fusta scurta sau un decolteu mai generos. Sau cand vorbeste pur si simplu cu cineva de sex feminin. Nu orice tipa care il saluta inseamna ca vrea sa ti-l fure. Si mai ales, NU FACE CRIZE IN PUBLIC. Fa-l cum vrei tu acasa, spune-i ce vrei cand sunteti doar voi doi, nu cand sunt persoane care va privesc. N-o sa reusesti decat sa-l pui pe fuga. O sa alerge in bratele primei venite, iar tu o sa plangi ca te-a lasat. Pai cum sa nu te lase fatuca daca tu il sufoci ?!

Exact azi am patit o faza de genul. L-am salutat, fara pupici sau alte emoticoane, doar un simplu “buna, ce faci ?” si raspunde ea “sunt prietena lui, parca nu-l cunosteai, de ce il bagi in seama ?! daca l-ai salutat inseamna ca ati mai vorbit si ca va cunoasteti” (bla bla bla) , eu ramasesem blocata si ma uitam la monitor si el la mine. Wtf ?! Daca l-am salutat inseamna ca deja ma culc cu el sau cum ?! Explicati-mi voi ..ca eu nu reusesc sa inteleg ..

Lasitatea:

lasitateAici e si mai frumos. Toti se dau mari cocosi, dar cand vine momentul sa-si asume responsabilitatea dau bir cu fugiti. Si culmea, mai dau vina si pe ceilalti.

Nu-mi plac persoanele care fac afirmatii si cand sunt prinsi cu matza in sac, se dau la fund si arunca vina pe celalalt ca sa se scoata. Frate, cand stiu ca am gresit si nu mai e loc de intors, recunosc. Doar nu mi se taie capul. Stii vorba aia “fapta recunoscuta e pe jumatate iertata” . Urasc curvele cu doua fete. Una sa zici si alta sa faci.

Ps: chiar daca ai aruncat vina pe mine, tot o curva cu doua fete esti …

Ziceti voi, n-am eu dreptate ?!

Si acum, la somn ca-i tarziu .. maine munca .. Cius :*.

Leave a Reply