Iata aici avantajele usilor de garaj automate, de la Alexiana Group

Vrei sa iti renovezi garajul si sa schimbi usa acestuia? Sau vrei sa construiesti un garaj ca sa ai un spatiu mai sigur in care sa iti parchezi autovehiculul? Prima intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui este daca sa alegi o usa de garaj automata sau manuala. Pe langa beneficiul deja evident, acela ca ofera mai mult confort, descopera aici si altele asemenea, de care te poti bucura.

La Alexiana Group gasesti usi de garaj automate, care izoleaza termic si fonic, si care pot fi controlate atat din telecomanda, cat si aplicatie, pe telefon.

De ce sa optezi pentru usi de garaj automate si nu manuale?

  1. Securitate

Usile de garaj automate ofera mai multa siguranta garajului tau decat cele manuale. Majoritatea folosesc garajul, nu doar pentru a-si adaposti masina, ci si ca loc de depozitare a echipamentelor sportive, uneltelor, diferitelor masinarii de gradinarit, adica obiecte valoroase, pe care ti-ai dori sa le stii in siguranta maxima atunci cand parasesti perimetrul casei.

Usile de garaj automate nu au manere si incuietori vizibile, astfel ca persoanele rau-intentionate nu vor fi tentate sa incerce sa intre prin efractie. De asemenea, motorul acestor usi de garaj automate asigura inchidere mult mai eficienta. Daca vrei sa te bucuri de securitate sporita, poti apela la sisteme de alarma.

  1. Convenienta

Pentru majoritatea dintre noi, atunci cand ajungem acasa, deja este final de zi. Imagineaza-ti sa fii nevoit/a sa cobori din masina pe o vreme ploioasa, cu vant, in intuneric, chinuindu-te sa deschizi usile garajului. Nu ar fi prea placut, nu? Usile automate, iti permit, ca printr-o simpla apasare de buton, sa le deschizi rapid, cu minim de efort.

De asemenea, o situatie cu care multi ne confruntam atunci cand ajungem acasa, este aceea ca, de multe ori, avem foarte multe bagaje. Uita de momentele in care a trebuit sa iti lasi bunurile pe jos ca sa poti deschide usile.

  1. Aspect placut

Pe Alexiana.ro poti alege usi de garaj sectionale sau tip rulou. Indiferent de alegerea pe care o vei face, ele vor contribui foarte mult la aspectul final si vor da un plus de valoare – in cazul in care pe viitor te vei gandi sa-ti vinzi proprietatea. Un lucru foarte placut in aspectul acestora este faptul ca nu au manere vizibile si redau un design foarte simplist, potrivit stilului modern.

Pe Alexiana Group gasesti usi de garaj care sa iti ofere mai multa intimitate si liniste. Cum asa? Ei bine, sunt izolate fonic, astfel ca daca vei avea nevoie sa lucrezi la un proiect in interiorul garajului tau, te vei bucura de liniste si vei fi deconectat complet de exterior. De asemenea, au si rol termic si vor mentine temperaturile in interior, reducand din cheltuielile aferente. Au si un sistem de protectie, pentru a fi evitate accidentele, ranirea in timpul actionarii acestora.

Bucura-te de protectie si aspect placut, cu usile de garaj automate de la Alexiana Group.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Leave a Reply