Inelul eternitatii

inel-logodnaInelele eternitatii sunt cadouri minunate pentru cineva special din viata ta cu orice ocazie. De multe ori, aceste inele sunt cumparate pentru a fi daruite cuiva special cu ocazia unei aniversari, pentru a sarbatori nasterea unui copil, pentru a oficializa o aniversare speciala de nunta sau pentru a comemora o reinnoire a angajamentului reciproc.

Unele cupluri aleg aceste inele de pe bijuteriastil.ro ale eternitatii pntru a fi verighete la nunta lor. Aceste bijuterii sunt inele simple si atemporale, ceea ce le face o alegere excelenta pentru a acompania la o nunta aproape orice stil de inel de logodna. Sclipirea unui inel etern va dura pentru totdeauna, spre deosebire de unele verighete de aur alb, care devin plictisitoare cu timpul.

Ceea ce in mod popular reprezinta un simbol al iubirii vesnice, inelele eternitatii sunt o banda batuta cu diamante sau alte pietre pretioase de jur imprejur. Alte alegeri populare de pietre folosite sunt smaraldele, rubinele si safirele. Daca inelul este dat pentru a sarbatori nasterea unui copil sau a comemora nasterea mai multor copii, acest lucru se poate reflecta in piatra sau pietrele incorporate sau printr-un design unic si special. Inelele eternitatii sunt cercuri continue de diamante sau alte pietre, ce simbolizeaza dragostea ta continua si care nu se termina niciodata.

Exista, de asemenea, si astfel de inele acoperite doar pe jumatate cu pietre pretioase. Chiar daca aceste inele nu au cercul simbolic continuu de diamante sau alte pietre, sunt destul de populare, deoarece nu sunt la fel de groase ca inelele complete, ce au pietre in jurul intregii benzi. Grosimea inelelor eternitatii este uneori incomoda, mai ales pentru femeile cu degete mici. Cele acoperite doar pe o parte sunt, de asemenea, mai putin costisitoare, deoarece acestea pot fi cumparate de-a gata si dimensionate pentru a se potrivi cu degetul, pe cand un inel complet trebuie sa fie exact pe dimensiunea degetului cu pietre pretioase special masurate.

Unii prefera inelul eternitatii pe jumatate si pentru ca pot alege pietre de dimensiuni mai mari decat ar fi posibile pe un inel al eternitatii clasic. Inelele eternitatii folosesc adesea pietre patrate sau alungite, deoarece acestea sunt mai usor de potrivit dintr-un capat in altul. Cu toate acestea, orice forma de piatra poate fi adaptata unui astfel de inel.

Inelele eternitatii sunt de obicei purtate pe acelasi deget ca verigheta si inelul de logodna. Unele femei aleg sa poarte inelul eternitatii impreuna cu inelul de logodna, in loc de verigheta.

Unii oameni aleg cate o semnificate pentru fiecare piatra din componenta inelului. De exemplu, o piatra reprezinta ziua in care cuplul s-a cunoscut, a doua piatra primul lor sarut, a treia angajamentul lor si a patra ziua nuntii. Alte pietre pot reprezinta nasterea copiilor sau a altor evenimente speciale din relatia de cuplu.

Leave a Reply