Instrumente seo pe care ar trebui sa le folositi

In cazul in care principala dumneavoastra activitate este optimizarea seo, atunci cu siguranta ar trebui sa folositi doar unelte si instrumente seo premium.

Toate acestea sunt unelte si instrumente de calitate superioara, cu performante notabile, motiv pentru care activitatea voastra va fi una usoara si placuta, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pentru a folosi cele mai bune instrumente seo, ar trebui sa optati pentru seo tools online, mai ales acum cand puteti cumpara instrumente seo in grup. Un pachet de instrumente seo poate contine toate acele instrumente de care aveti nevoie daca practicati aceasta activitate. In cele ce urmeaza veti putea descoperi cateva instrumente seo care v-ar putea fi de mare ajutor.

Planificatorul de cuvinte cheie Google este un instrument de care cu siguranta aveti nevoie daca practicati optimizarea seo. De ce? Ei bine, acest program va ajuta sa aflati ce cauta oamenii cand acceseaza acest motor de cautare.

Introduceti un cuvant cheie sau un grup de cuvinte cheie in instrument si Google va intoarce tot felul de statistici utile pentru a ghida strategia dvs. de cuvinte cheie: volumul lunar al cautarii, concurenta si chiar termenii sugerati pe care probabil ca nu i-ati luat in considerare.

Google.com intr-un fereastra incognito va poate fi de mare ajutor dat fiind faptul ca va ajuta sa descoperiti oportunitatile de auto-umplere. Cautarea pe Google.com intr-o fereastra incognito va aduce lista completa a optiunilor de completare automata, multe dintre acestea putand ajuta la indrumarea cercetarii cuvintelor cheie. Incognito asigura ca toate datele personalizate de cautare pe care Google le stocheaza atunci cand sunteti conectat, sunt lasate afara.

Trends Google poate fi deasemenea un alt instrument de care sa aveti nevoie atunci cand practicati optimizarea seo, dat fiind faptul ca acesta va prezinta toate acele modificari ale volumului de cautare pentru termenii cheie. O rasfoire rapida sau cautarea prin intermediul Google Trends va poate arata cresterea listei cu termeni potentiali si oportunitati SEO pentru continutul dvs.

O alta idee inteleapta ar fi aceea de a va indrepta atentia spre instrumentul Analizor de site-uri QuickSprout, care in primul rand va efectua o analiza completa a site-ului dvs. Instrumentul QuickSprout face o privire cuprinzatoare asupra a tot ceea ce se intampla: optimizarea SEO, viteza, etichetele, cuvintele cheie, legaturile sociale, legaturile si chiar comparatiile concurentilor.

SimilarWeb este un alt instrument foarte util dat fiind faptul ca va permite sa vedeti statisticile site-urilor pentru orice domeniu.

Utilizati acest instrument pentru a compara traficul intre doua site-uri web, un instrument util pentru cercetarea concurentilor.

Verificarea rangului SERP este un alt instrument spre care trebuie sa va indreptati atentia dat fiind faptul ca acesta este instrumentul care va permite sa vedeti locul in care site-ul dvs. se clasifica pentru anumiti termeni

Puteti sa executati Rank Checker printr-unul din cele doua procedee: Introduceti cuvantul cheie si site-ul dvs. web si vedeti unde ati ateriza sau parasiti campul site-ului necompletat pentru a vedea lista de rezultate de la varf la un cuvant cheie.

Asadar, spre aceste instrumente ar trebui sa va orientati atunci cand aveti nevoie de instrumente seo care sa va ajute sa optimizati site-urile.

Leave a Reply