Iti explic ce trebuie sa stii despre biletul zilei

Pariurile sunt tentante, dar auzi despre acestea ca implica si ceva noroc si strategie. Daca nu intentionezi sa arunci bani in vant, ci sa descoperi totusi placerea jocului si sa inveti mai multe despre asta, atunci te va interesa urmatorul ghid.

Despre biletul zilei – ce trebuie sa stii

De fapt ce este biletul zilei? Un tichet, format din 2 meciuri, alese astfel incat sansele de castig sa fie mari. Pronosticurile despre biletul zilei castigator sunt variate, cum fiecare are o parere despre ce poate fi mai bun de ales. Poti juca biletele asa cum sunt ele, ajustand doar cota sau poti sa adaugi mai multe meciuri, pentru a face combinatii.

Tine cont ca biletul zilei nu trebuie sa fie neaparat valabil doar intr-o zi, asadar poti incerca si variante care tin o saptamana sau un weekend.

Cum functioneaza. Cand alcatuiesti biletul zilei trebuie sa ai in vedere cotele, care sunt mai profitabile. De preferat sa  nu pui prea multe meciuri pe un singur bilet, pentru ca iti scazi sansele de castig.

Recomandarile despre biletul zilei le vei gasi peste tot, mai ales ca acum mediul online faciliteaza informarea. Exista multi tipsteri care ofera variante de bilete in fiecare zi. Despre acestea si o intreaga comunitate de jucatori, incepatori si experimentati, gasesti pe cota2.ro.

Biletul zilei corect – cum il faci. Se poate spune ca pana la 4-5 meciuri este suficient sa adaugi pe un singur bilet. Altfel spus trebuie sa ai o cota decenta pentru a mentine si sansele de castig. Pana la urma pare si logic caci cate bilete ai vazut sa iasa castigatoare intr-o zi cu cote mici si multe meciuri?

Daca nu intelegi necesitatea de a juca putine dueluri per bilet, atunci cel putin orienteaza-te spre jocul in sistem. Daca nu iti va iesi un joc sau doua, atunci tot iesi castigator, dar cu un profit  mai mic.

Cu ce miza sa joci. E  greu de spus. Pana la urma limita este cea pe care ti-o impui singur. Se spune despre jocurile de orice fel ar fi ele ca ar fi bine sa nu iti manance toti banii. Porneste din start de la ideea ca ceea ce joci este si suma pe care esti dispus sa o consideri ca si pierduta – adica nu sunt bani pe care te bazezi, sperand sa castigi si sa ii multiplici. Daca chiar este sa castigi, cu atat mai bine.

Seteaza-ti un buget. De asemenea este important sa nu faci o cota mai mare per bilet doar de dragul castigului potential. Prefera sa ridici miza in loc sa cresti riscul unui bilet. Vei tine cont de asemenea de dificultatea biletului, ce meciuri ai si ce cote finale sunt pentru acestea.

Este o intreaga strategie si aici: daca ai un bilet cu o cota mica, nu risca multi bani. Joaca in ideea de a te antrena si numai daca iti permiti, sa spunem. Invata de la cei mai buni si acumuleaza experienta pana sa pretinzi castig din pariuri.

Leave a Reply