Letter to my emperess [..]

LoveLetterLocketStiu ca probabil aceasta scrisoare nu va ajunge niciodata mai departe de al meu gand si pagina impaturita in al meu portofel, alaturi de poza unde ar fi trebuit sa fim doi, dar simt nevoia sa iti spun acest mic lucru ce nu imi da pace, ce imi tulbura linistea, si adesea imi creeaza insomnii .

Inca de cand te-am cunoscut ai fost mai mult ca o enigma pentru al meu suflet, intr-o constanta cautare pentru tine am reusit sa pierd tot ce mai aveam, Mi-am pierdut mintile in esuarea gasirii frumusetii tale . Desi m-am straduit din rasputeri, inca nu te-am gasit, iar viata mea si asa scurta, a devenit acum un adevarat Stix, iar eu, al tau Orfeu traversez cu frica de a nu te pierde iar..

Incerc sa imi ascund dorinta insatiabila de a te avea iar in prezenta mea, de a iti simti iar buzele, de a iti atinge pielea catifelata, de a ma oglindi in ochii-ti in care adesea ma pierdeam, visandu-ma nemuritor. Caci, stiindu-te departe simt ca imi lipseste inima din piept, un mare gol am acolo unde simteam ca imi va exploda pieptul de emotie, asteptam fiece secunda cu teama ca se va termina, iar eu, un visator incurabil, voi fi trezit de razele diminetii, dar nu se intampla asta … Ma trezeam mereu speriat de rasarit, si iti priveam frumusetea-ti angelica sub cerul senin, asteptand cu nerabdare primul tau zambet, de fiecare data cand iti sarutam buzele-ti dulci..

Inca imi aduc aminte cum nu ma puteam satura sa te privesc dormind atat de linistita, refugiindu-te in bratele-mi protectoare in fiecare seara instelata, simtindu-ma ca un inger ce sub aripile imense te ascundea de aceasta lume ce si-a pierdut puterea de a simti..

Acum, stand sub imensa bolta de stele ascunse sub norii plumburii, incerc sa iti caut frumusetea  .. dar nu pot .. Lumina zilei mereu este ascunsa de lacrimile ratacite ale cerului, lasand in urma o urma de culoare sa se strecoare deasupra-mi . Marea, protectoarea noastra, te asteapta si ea .. Calmitatea-i de alta data a disparut, iar valurile  se sparg din ce in ce mai violent in micul golf unde ne ascundeam, unde ma faceai sa ma simt Neptun, iar tu a mea Venus.

Inca te astept, privirea-mi pierduta la orizont te cauta neincetat, mintea-mi este ratacita in mii de iluzii, amintiri si ganduri . Imi este nespus de dor de tine.

Te ador, a pictorilor muza, a viselor regina, a mea iubita.

Leave a Reply