Lucruri pe care cu siguranta nu le stiai despre utilizarea unei benzi elastice

Mersul la sala este recomandat din mai multe puncte de vedere, nu doar al cel obtinerii unei imagini fizice de invidiat. Orice exercitiu executat in mod corect este benefic organismului chiar daca se foloseste doar greutatea corpului.

Dar pentru o mai buna performanta a exercitiilor fizice iti recomand folosirea de accesorii fitness. Cei de la artsporpttotal.ro iti pun la dispozitie o gama larga de produse din care sa poti alege. Prin o mai buna performanta a exercitiilor fizice, vreau sa zic ca folosirea de accesorii fitness este benefica.

In primul rand creste activitatea muschilor sa arda mai multa masa de grasime, deoarece energia aplicata unui singur exercitiu poate deveni de la intensitate normala la intensitate medie sau grea, in functie de greutatea aleasa.

Poate fi intensificat un exercitiu prin intermediul folosirii de accesorii fitness cum ar fi banda elastica.

Avantajele pe care le are banda elastica sunt urmatoarele:

  • Este foarte usor de transportat la sala, nu trebuie sa iti faci griji ca iti va ocupa loc in echipamentul sportiv.
  • O sa faca o mare diferenta in timpul exercitiilor fizice, poate intensifica antrenamentul la o capacitate de 2 ori mai mare decat un exercitiu executat fara banda.
  • Faptul ca este mica, ii permite sa se lungeasca, atat cat corpul tau poate.
  • Actioneaza asupra mai multor categorii de muschi – aplicata in jurul picioarelor facandu-se extensii sau alte tipuri de exercitii fizice, actioneaza asupra muschilor fesieri, de asemenea si daca se fac pasi marunti, in mod continuu cu banda aplicata in jurul talpilor actioneaza muschii fesieri, alti muschi pe care o banda elastica ii mai poate antrena sunt croitorii, muschii bratelor bicepsii, tricepsii, dar si cei ai spatelui deletoidul si trapezul.
  • Ceea ce probabil nu stiai despre banda elastica, este faptul ca are capacitatea de a activa muschii fesieri. Prin activarea muschilor, se produce stimularea fiecarui muschi in parte, ei fiind trei la numar, o activare poate dura dar mai apoi cand sunt aplicate si greutati, vei fi uimit de cat de eficient este exercitiul fizic dupa ce ai facut activarea. Ajuta foarte mult la cresterea masei musculare deoarece prin procesul de activare fibra musculara devine mai elastica si eviti cauzarea de intinderi musculare.
  • Dar pe langa faptul ca poti aplica activarea muschilor fesieri pentru un exercitiu cu greutati mai eficient, ceea ce cu siguranta nu stiai, este faptul ca permite arderea masei de grasime mult mai eficient inainte de orice tip de exercitiu. De exemplu, ca sa tonifiezi muschii abdomenului, rezultatele vor fi mult mai bune daca inainte faci activarea muschilor fesieri si a altor muschi din membrul inferior cu ajutorul benzilor elastice, deoarece acesta este arde cel mai mult, si pornind procesul de ardere prin activitatea muschilor, vei obtine rezultate foarte bune.

Acesta este doar un singur tip de accesoriu si uite cat de multe avantaje prezinta, dar activitatea fizica poate fi intensificata si cu ajutorul altora, cum ar fi greutati de 1 kg de 2 kg sau chiar mai mult, coarda elastica si multe altele pe care le gasesti pe site-ul www.artsporttotal.ro.

Leave a Reply