Modele de unghii cu oja semipermanenta de la Nolia Shop

Ca de fiecare data, trecerea intr-un nou anotimp nu poate fi mai bine marcata decat prin adoptarea unei noi manichiuri. Si pentru ca vorbim de toamna, unul dintre cele mai linistitoare anotimpuri, sugestiile pe care le-am pregatit pentru tine sunt extrem de diverse.

Ce predomina toamna? Ei bine, vorbim de nuantele de galben, in special galben mustar, nuantele de verde, bordo, maro si nu numai. Pentru a avea timp sa probezi, daca pot spune asa, cat mai multe modele de manichiura toamna aceasta, iti recomand sa optezi pentru oja semi. Gasesti o multime de nuante specifice toamnei la Nolia Shop.

  1. Manichiura florala

Se pastreaza si in toamna manichiura florala, insa eu iti recomand sa optezi doar pentru florile de toamna. Poate fi vorba de anemona, branduse de toamna, crizanteme, dalii si nu numai. Incearca sa creezi buchete impresionate de flori chiar pe unghiile tale.

  1. Verdele si galbenul mat

Culorile mate vor fi in voga toamna aceasta. Se potrivesc extrem de bine in peisajul mohorat, deci daca doresti sa fii in trend nu ezita sa le incerci. Poti opta pentru o manichiura policroma cu oja semi sau pentru una monocroma.

Eu iti recomand verdele, galbenul, dar si albastrul deschis. Nu uita ca nuantele sa fie mate!

  1. Aceeasi culoare, mai multe nuante

Daca nu esti o fana devotata a clasicului, atunci manichiura in mai multe culori este pentru tine. Pe perioada toamnei nu iti este recomandat sa iti iesi din zona de confort. Pana la urma vorbim de un anotimp extrem de linistit, iar tu iti doresti sa te regasesti in el, nu?

Nuantele diverse de rosu, verde, galben merg extrem de bine impreuna. In plus, pentru un efect wow, adauga si cate un strop de alb sau negru.

Poti plusa asupra aspectului unghiilor tale prin intermediul picturilor solitare pe unghia inelarului.

  1. French-ul – un trend vesnic tanar

Daca toamna optezi si pentru French la un moment dat sa stii ca faci una dintre cele mai bune alegeri. Acest tip de manichiura pare a fi vesnic tanar, mereu la moda si, cel mai important, perfect pentru anotimpul care urmeaza.

Pe noliashop.ro regasesti o multime de oje semi, dar si instrumente profesionale pentru a-ti realiza manichiura dupa bunul plac.

Nolia nu este doar un magazin online cu produse pentru realizarea manichiurii, ci si o academie de pregatire a viitoarelor manichiuriste. Mai multe detalii in acest sens gasesti daca accesezi noliashop.ro.

Leave a Reply