Motivele pentru care sa iti achiziotionezi un fotoliu pentru masaj

Dupa o zi dificila de munca, stresanta si plina de treburi, capul si mintea iti sunt grele si nu doar atat, ci intregul corp este afectat, si toata tensiunea adunata in timpul zilei creeaza starea de stres. Iar tu ai nevoie de relaxare. Ce alta varianta e mai buna decat un masaj relaxant, prin care nu doar corpul se relaxeaza si muschii se detensioneaza, ci si mintea va deveni mai limpede?

Dar cine sa faca un asemenea masaj? Poate din cand in cand, mai faci cate o vizita la un cabinet de masaj, dar de prea multe ori nu vrei sa investesti. Desi, totusi e vorba de sanatatea ta si a corpului tau, ar cam trebui sa consideri o varianta.

Iti recomand achizitionarea unui fotoliu de masaj propriu. Primul gand care iti trece prin minte este pretul. Un pret fotoliilor masaj profesional ar putea sa iti para cam mare. Este o investitie cam costisitoare. Dar merita.

Si daca oricum stai sa te gandesti, sa zicem ca pretul unui fotoliu de masaj de calitate este undeva la 6.000 de euro, iar durata lui de viata este de  10.000 de ore. Ei bine daca stai sa calculezi pretul pe o singura ora se ajunge la  2,5 lei. Compara acest tarif cu o ora de masaj la un cabinet. Ti se mai pare costisitor acum?

Masatto ofera o gama larga de produse de la diferite branduri renumite, iti recomand sa le vizitezi site-ul www.masatto.ro si sa iei legatura pentru mai multe informatii suplimentare. Desi pentru fiecare produs in parte au o prezentare generala, cat mai detaliata cu toate caracteristice fotoliilor, de asemenea insotite de o multitudine de fotografii sau chiar videoclip-uri.

In prezentarea generala a fiecarui produs, vei afla foarte multe despre functiile acestui fotoliu, cat mai detaliat, despre mecanismele de actiune, despre avantaje. Vei primi chiar si o lista de miscari de masaj cu care este dotat fotoliul, se va regasi bineinteles si capacitatea, puterea acestuia.

Bineinteles ca se discuta si despre multitudinea de sisteme cu care este dotat. Sau comparatiile facute din perspectiva tratamentelor, masaje care imbunatatesc calitatea somnului, masaje care sunt asemanatoare celor din renumitele traditii chinezesti, masaje pentru vremea rece din perioada iernii, masaje pentru intinderi si relaxarea muschilor si lista continua.

De asemenea este posibila conectarea prin wireless sau prin diferite aplicatii care sunt disponibile atat pe Android cat si pe iOS, pentru ca tu sa te poti bucura de masajul perfect folosind telefonul propriu sau tableta pentru controlarea si monitorizarea tuturor functiilor pe care le are fotoliul.

Iti prezint mai jos o lista cu avantajele pe care le poti avea daca vei achizitiona un fotoliu de masaj :

  • Intimitate;
  • Economie;
  • Acces usor;
  • Masaj frecvent;
  • Eliminarea stresului – nivelul de stres este crescut indiferent de persoana;
  • Numeroase beneficii ce tin de sanatatea ta;

Daca esti interesat de lista de preturi, aceasta este posibila prin completarea unui formular care va fi trimis catre cei de la Masatto si vor incerca sa iti raspunda cat mai curand posibil.

Leave a Reply