Nolia Shop aduce ustensilele profesionale la tine acasa

Manichiura este un aspect de luat in vedere, atunci cand optam pentru diferite servicii la salon. Unghiile realizate de un profesionist in domeniu arata perfect la finalul sedintei, datorita produselor de calitate. Daca timpul nu ne permite sa apelam la o manichiurista, putemĀ  aduce ustensilele necesare in propria casa.

Produse profesionale

Pentru persoanele care vor sa se perfectioneze sau sa invete pot opta pentru achizitionare unui kit Nolia care contine toate cele necesare. Exercitiul este cel care obtine in final rezultatul mult dorit si exersarea pe propriile unghii poate scoate in evidenta elementele care trebuie schimbate sau tehnicile utilizate care sunt cele mai practice.

Culorile diversificate ofera posibilitatea de obtinere a oricarui model dorit si o gama cat mai variata in colectie aduce posibilitati mai multe de alegere. In gama acestor produse unghii de la Nolia Shop se pot gasi si geluri pentru unghii semi, care nu se compara cu oja obisnuita la care cu siguranta vei vrea sa renunti.

Unghiile semi sau cu gel – variante care mentin modelele pana la o luna

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la unghiile cu gel, deoarece ofera posibilitatea de prelungire a acestora sau la cele semi. De ce? Raspunsul este simplu. Pentru ca au o rezistenta mult mai mare la orice factor. Produsele de curatenie sau simplul contact cu apa afecteaza deseori oja normala si aspectul devine unul neplacut.

La acest tip de unghii toate aceste aspecte sunt de domeniul trecutului, deoarece unghiile se mentin la culoarea si forma dorita pana la o luna. Singurul aspect pentru care acestea trebuie schimbate este faptul ca devin inestetice odata ce unghia naturala creste.

Produsele de la Nolia au in gama atat baze, cat si topuri fara de care nu se poate obtine manichiura rezistenta si mult dorita. Acestea au printre cele mai importante roluri deoarece baza mantine toate produsele pe unghie, iar topul protejeaza culoarea si ii ofera luciul sau aspectul mat, elegant.

Uleiurile pentru cuticule joaca si ele un rol important deoarece dau aspectul sanatos si hidratat al pielii din jurul unghiei. Igiena este foarte importanta in vederea unei manichiuri de aceea exista cleanere cu diferite arome care ajuta la dezinfectarea ustensilelor si a unghiilor.

Pentru a vizualiza toata gama de produse se poate accesa site-ul, iar pentru orice informatii aditionale sau plasare de comenzi puteti trimite un e-mail la adresa orders@noliashop.com sau un apel la numarul de telefon +40753504472se poate lamuri orice problema.

Leave a Reply