O noua viata pentru parul tau – detalii despre Tehnica Q-FUE aici ai

Fie ca ai mostenit acest lucru sau esti primul din familie care sufera de lipsa parului, fiecare problema isi are si solutia ei. Parul este un element central in ceea ce priveste energia pe care o emani, fie ca vrei sa fie matasos, voluminos, el iti poate reda increderea de care ai nevoie. Poate iti doresti sa arati mai bine sau vrei o schimbare de look pentru un imbold – haide sa vedem ce poti face pentru asta.

Vreau sa discutam despre tehnica Q-FUE, prescurtarea vine de la termenii din engleza, mai concret Quality Follicular unit extraction. Ea a devenit cunoscuta si mult mai populara recent, intrucat este una dintre cele mai evoluate si mai putin invazive proceduri de implant de par pe piata. Vei gasi mai multe detalii despre tehnica Q-FUE aici:

  • este o tehnica care ajuta in prima faza la aspectul de dupa procedura, fiind una foarte putin invaziva, aspectul de dupa implant va fi unul natural.
  • procedura se face 100% manual, iar aici medicul din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant iti va arata maiestria cu care trateaza acest proces, fiind unul meticulos, cu rezultate fabuloase.

Cum beneficiez de procedura?

Pentru a ajunge in contact cu clinica, procesul este unul facil. Te poti programa la o consultatie oferita gratuit sau poti apela la ei chiar prin intermediul aplicatiei Whatsapp – unde poti trimite poze cu starea actuala a parului pentru o estimare de cost si timp legat de procedura. De asemenea, ai posibilitatea sa completezi si formularul online.

Pasul urmator dupa consultantie este chiar procedura in sine. Acest fapt va incepe prin tunderea zonei occipitale de unde se vor colecta grafturile. Acest pas este principala diferenta dintre tehnica Q-FUE si Strip – la Strip se taie zona de unde vor fi colectate radacinile de par, pe cand la Q-FUE tehnica de extragere din zona donatoare se face manual, lucru care ajuta la repezirea insanatosirii si la o recuperare mult mai usoara.

Pasul trei, dupa recoltarea grafturilor, este implantarea propriu-zisa pe zona dorita a radacinilor de par. Aici un alt mare avantaj este faptul ca radacina poate fi plantata exact in unghiul pe care il doreste medicul, astfel vei fi si mai multumit de rezultat.

Intra pe site-ul oficial, acolo poti completa formularul sau prelua mai multe date de contact si detalii despre procedura. De asemenea, vei avea acces si la poze inainte si dupa procedura, pentru a vedea rezultate concrete sa poti lua o decizie cat mai buna pentru tine.

Asadar, tehnica Q-FUE este una care ofera din nou o podoaba capilara de care sa fii mandru, cu un aspect natural si cu o recuperare cat se poate de rapida. Procedeul este unul exclusiv manual la clinica Dr. Felix Hair Implant. Medici de aici vor fi atenti la toate detaliile si cerintele tale, imbinand experienta vasta pe care o au medicii lor, dar si arta de a face ca parul tau sa arate minunat.

Contact: client@drfelix.ro

Leave a Reply