Paltonul ideal pentru orice femeie

Toate femeile isi doresc ca pe timpul sezonului rece sa se imbrace in asa fel incat sa nu simt aerul rece de afara. De multe ori, doamnele si domnisoarele aleg sa poarte in acest sens o jacheta, insa fara doar si poate, piesa de rezistenta pe timpul sezonului rece ramane paltonul de dama.

O multime de femei isi indreapta in sezonul rece atentia spre paltoane de dama si pardesie Iiana, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom enumera cateva dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa tina cont o femeie atunci cand isi cumpara o asemenea piesa de vestimentatie.

Calitatea materialului din care este realizata piesa vestimentara reprezinta un aspect foarte important, asa ca trebuie ca stofa sa fie de cea mai buna calitate. Un alt aspect important tot legat de material, il reprezinta grosimea acestuia, iar paltonul trebuie sa fie cat mai grosut, pentru ca principalul sau scop este acela de a proteja impotriva frigului.

Croiul paltonului si al pardesiului conteaza foarte mult. Cel mai bine ar fi ca femeile care isi doresc o asemenea piesa de vestimentatie sa isi indrepte atentia spre un croi clasic, din motiv ca acesta poate fi purtat fara probleme mai multe sezoane.

Mai mult decat atat, paltoanele si pardesiele de dama care au croiala clasica, se pot accesoriza cu brose, cu esarfe, cu gulere din blana artificiala si chiar cu curele, dat fiind faptul ca sunt foarte versatile.

Tipul de silueta pe care fiecare femeie il are conteaza deasemenea foarte mult in ceea ce priveste alegerea unei asemenea piese de vestimentatie. Exista femei care au silueta mar de exemplu, asa ca pentru ele ar fi indicate paltoanele de dama care au o lungime pana la jumatatea gambei, din cauza ca acestea creaza un efect de alungire a siluetei.

Alte femei au silueta unui triunghi inversat, iar pentru acestea cele mai indicate sunt paltoanele de dama care au cat mai putine detalii in zona umerilor si in zona pieptului, si un volum cat mai mare un zona coapselor.

Alte femei au silueta triunghi, asa ca pentru ele ar fi indicate paltoane si pardesie de dama care sa aiba doua randuri de nasturi, sau de ce nu, un rand de nasturi si revere late. Pentru femeile care au acest tip de silueta, toate detaliile din zona pieptului si a umerilor sunt importante si binevenite pentru ca rolul lor este acela de a contrabalansa soldurile.

Unele femei au o silueta clepsidra si pot alege sa poarte paltoane sau pardesie cambrate si prevazute cu curea in talie.

Ei bine, acum ca am vazut care sunt tipurile de silueta, trebuie precizat ca femeile care isi doresc o piesa vestimentara putin mai diferita si mai speciala, isi pot indrepta atentia spre Jacheta Neagra Tip Redingota cu Broderie de Matase, care alaturi de paltoane si pardesie poate reprezenta o optiune ideala pentru femei, in timpul sezonului rece.

O asemenea piesa de vestimentatie este calduroasa, este captusita si are si buzunare, asa ca poate reprezenta o solutie pentru femeile care isi doresc o piesa vestimentara calduroasa.

Leave a Reply